Vacker 19-åring stöter på Leif i baren, då avslöjas sanningen som får honom att svimma

Vi kan inte alla vara jordens vackraste skapelse, men då får man försöka väga upp med att vara en himla trevlig prick. Det kommer man ofta långt på. Det sägs ju dessutom att det är insidan som räknas.

Ska vi vara ärliga stämmer det nog inte alltid i dagens ganska ytliga samhälle, men givetvis vill man se så bra ut som man kan.

Sådant där kan givetvis ha med ens självförtroende att göra – och det kan som bekant gå upp och ner. Lite som ett EKG. Så var det nog för killen i den här roliga historien!

Jag hittade den här fräckisen på nätet tidigare under gårdagen och kände direkt att jag måste få dela det med er. Slutklämmen var inte alls vad jag hade väntat mig. Tack och lov är det en fiktiv berättelse för jag tyckte nästan lite synd om gubben!

Det var då norrlänningen Leif som var ute på det lokala danshaket i Borlänge. Det var nu flera månader sedan han senast hade varit tillsammans med en kvinna, men den här kvällen var han på gott humör och kände att det nog kunde bli något.

Han ställde sig först i baren och tog en drink. Sedan tittade han runt litegrann och noterade att det fanns flera galanta damer på plats den här aftonen.

”Det vore ju riktigt härligt om någon skulle ragga på en”, tänkte Leif för sig själv och tog en klunk på sin grogg.

Efter en sväng på dansgolvet noterade han att det var en oerhört vacker, ung tjej som hade kommit till stället. Han hade aldrig sett henne innan, men tyckte sig märka att hennes blickar riktades åt hans håll där han satt på en stol vid sidan av baren.

Lutar sig framåt

Den 19-åriga tjejens blickar mot Leifs håll blev allt mer frekventa och han kände att det här nog kunde bli något – även om hon egentligen var alldeles för vacker för honom.

Efter några minuter slog dessutom drömmen in. Kvinnan började sakta men säkert röra sig mot Leif. Till slut stod hon bara någon meter bort.

Hon lutar sig då fram och säger med sensuell röst:

– Hallå där. Du har inte lust att ta en sväng på dansgolvet?

Nu var det fullt adrenalinpåslag hos Leif som nästan fick kippa efter andan.

– Ja, eh, jo, det tar jag gärna, fick han fram och reste sig upp.

Kvinnan:

– Men så bra! Då tar jag din stol!

Den vändningen blev för mycket för Leif, som svimmade…

DELA om du fick dig ett skratt!