Anna söker jobb hos polisen i Kiruna, konstapelns oväntade svar får henne att kippa efter andan

Att gå en på arbetsintervju, eller att söka ett jobb, är alltid en gnutta nervöst. Samtidigt som man vill ge bästa möjliga bilden av sig själv gäller det att vara ödmjuk och att inte skena iväg alltför mycket kring hur himla bra man är.

Att det kan bli lite tokigt är den här roliga historien ett klockrent exempel på! Jag skrattade högt åt sista raden och kände att jag måste dela skämtet med er!

Det var en otroligt vacker, 19-årig kvinna vid namn Anna som sprang in till den lokala polisstationen i Kiruna för att söka jobb.

Chefen förstod genast att hon inte hade de kvalifikationer som krävdes för att jobba inom ordningsmakten, men bad en av sina kollegor att ändå ge tjejen chansen att ge en bild av sig själv. Det var ju trots allt modigt av henne att komma dit.

”Vad är 100/5?”

Polismannen hade ingen aning vad han skulle fråga henne för att få det att framgå tydligt att hon inte hade de kvalifikationer som krävdes för att jobba som konstapel.

Men han tog en kik på hennes CV och sa sedan.

– Jaha, så vad är 3 plus 3?

– Eh … det är 6, svarade Anna självsäkert.

– Det är korrekt. Men vad är 100 delat på 5.

– Det är 20, kontrade kvinnan.

– Det stämmer. Men vem mördade John F. Kennedy?

– Det är jag faktiskt inte så säker på, erkände hon.

– Okej, men gå hem och fundera på det. Kom tillbaka när du listat ut vem det var, sa polisen och tänkte att det nog var sista gången han såg den vackra kvinnan.

Anna rusade omgående hem och ringde direkt upp sin allra bästa vän.

– Hur gick det med jobbet? blev frågan.

– Inte bara fick jag jobbet, svarar Anna chockat och kippar efter andan. Jag har redan fått min första mordutredning!

Snåla inte nu, DELA gärna om du skrattade!