17-åring bjöds på oväntad nakenchock – när hon tog drömbild vid vackra sjön

17-åring bjöds på oväntad nakenchock – när hon tog drömbild vid vackra sjön

Nått som de allra flesta tycker är roligt är att få klä upp sig och känna sig lite extra fin. Det är då man har riktigt guldläge att ta de där läckra bilderna som man sedan kan ha med sig in i framtiden.

Jag minns från min studentbal. Så snygg har jag nog aldrig känt mig och för en gång skull var man nästan lite nöjd och bekväm när kamerorna smattrade framför en. De fotona, tillsammans med sina vänner, förblir dessutom underbara minnen för livet.

17-åriga Jillian Henry är en ung kvinna som förra året gick på en skola i den amerikanska delstaten Oregon. Där brukade man inför varje termin ta lite extra snofsiga bilder på sig själv som man då sedan kunde använda vid diverse tillfällen under det kommande halvåret.

Den här tjejen valde då att åka till en fin liten sjö – och iklädd svart klänning tog hon några steg ner i vattnet för att få till den där riktiga drömbilden. Hon ställde sig sedan klassiskt med händerna vid höfterna och gjorde sig redo, men hörde då ett oväntat ljud från andra sidan av sjön.

Jillian vänder sig då om och märker att en spritt språngande naken man och hans hund också har hittat till den vackra sjön – och dessutom smugit in i kamerans bildfång.

Elena Nesbit/Jillian Henry

Den 17-åriga kvinnan kan inte hålla sig för skratt när hon ser den så oväntade upptäckten – och fotografen, tillika vännen, Elena Nesbit lyckades dessutom knäppa några foton från den märkliga händelsen.

Elena Nesbit/Jillian Henry

Efter att nakenchocken hade lagt sig valde Jillian att lägga upp bilden på Twitter – och reaktioner bara rasade in.

”Jag blev exalterad bara av att få några 100 gilla-markeringar, men stack sedan iväg och badade och hade då ingen mobiltäckning. När jag kom hem igen märkte jag att det nu var flera tusen som hade sett bilden. Det är galet att så många sett ett foto en själv och att man liksom legat bakom ett samtalsämne för massor av människor”, sa hon till tidningen The Oregonian.

Elena Nesbit/Jillian Henry

Det är fortfarande, vad det verkar, oklart vem den nakne mannen är – eller om han ens känner till sitt ”kändisskap”.

Snåla inte nu, DELA om det här gav dig ett leende på läpparna!