17-åring gör lärarens liv till ett riktigt helvete – då dyker pappan upp i skolan och lär slyngeln en läxa för livet

Att uppfostra ett barn kan vara bland det mest givande som finns. Man får se något man själv varit med och skapat växa och bli till en alldeles egen liten person. Dock kräver det en hel del arbete och flexibilitet i uppfostran.

När barnet blir äldre gäller det att hitta på nya, kluriga metoder för att lära barnen en läxa, för vid en viss ålder kommer barnen inte längre att göra exakt som föräldrarna säger.

Det var exakt det som den amerikanska pappan Brad gjorde när han fick nys om att hans 17-årige son misskötte sig i skolan, skriver Buzzfeed.

När Bradley Howard var 17 år var han som de flesta andra ungdomar. Lite trött på skolan då det stora livet väntade precis runt hörnet, vilket gjorde hans lärare irriterade. Trots att läraren vid upprepade tillfällen försökt prata med både Bradley och hans föräldrar så fortsatte Bradley att störa undervisningen.

”Du, om vi får ett samtal till…”

Föräldrarna insåg att de var tvungna att sätta ned foten ordentligt, inte bara för Bradleys egen skull utan för de andra elevernas trivsel i klassrummet.

Då fick pappan, som kallas för Brad, en riktig snilleblixt. Han skulle utsätta sonen för det pinsammaste som finns i en tonårings ögon om det inte blev skärpning.

– Av någon anledning sa jag till honom: ”Du, om vi får ett samtal till så kommer jag dyka upp i skolan och sitta bredvid dig i klassrummet”, säger pappa Brad till Buzzfeed.

Bildkälla: Facebook

Bestämde sig för att göra slag i saken

Föräldrarna var nu övertygade om att hotet om pappa Brads närvaro i skolan skulle få Bradley att skärpa till sig, men det dröjde inte många dagar innan telefonen ringde på nytt.

Det var, som de befarat, läraren som ringde igen och rapporterade om att Bradley misskött sig igen.

Kvar fanns inget annat att göra slag i saken.

”Märkte inte att han satt där”

En morgon när Bradley kom till skolan så såg han sin egen far sitta i klassrummet.

– Jag märkte inte att han satt där förrän jag hade hälsat på alla klasskamrater, då blev jag jättechockad, säger Brad till Buzzfeed.

Bildkälla: Facebook

Föga förvånande så fick pappa Brads upptåg resten av klassen, inklusive läraren, att skratta gott.

Fått tusentals att skratta

Bradley har en lillasyster, Molli, som även hon tyckte att pappas tilltag var jätteroligt, lade ut en bild på pappans klassrums-besök.

”Min pappa sa till min bror att om han fick ett till samtal med klagomål från fysikläraren så skulle han komma till klassrummet.. Pappa fick ett till samtal”, skriver lillasyster Molli på bilden.

Bildkälla: Facebook

Bilden har redan hyllats av tusentals – dels för att bilden är rolig men också för att hylla pappa Brads tilltag.

”Männen i familjen Howard har blivit kända. Vi hade mycket skoj åt det här men vad vi hoppas mest av allt nu är att slippa fler samtal om att Bradley avbryter fysiklektionerna!”, skriver mamma Denise på Facebook.

Vilket smart – och roligt – tilltag av pappa Brad!

Tryck nu på DELA-knappen för att hylla alla föräldrar!