18-åriga dottern får present av mamma – skriker av chock när snuskiga detaljen avslöjas

Att ge presenter kan vara riktigt knepigt, men med åldern blir det nästan roligare att ge bort än att få. En del som får paket eller gåvor är dock mästare på att överanalysera innehållet och dra förhastade slutsatser om vad det är som man fått.

Då kan det snabbt visa sig att den som legat bakom presenten kanske borde ha tänkt ett steg längre. Det kan vara en lurig balansgång det där. Samtidigt som man ju gärna ger bort något oväntat så får det ju inte sända fel signaler.

Det var för en tid sedan som den amerikanska då 18-åriga tjejen Shelby Donovan fick ett paket i all välmening av sin mamma Kerri Roberts. Innehållet skulle dock ge tonåringen från New Orleans en rejäl chock som hon sent ska glömma.

När dottern fick se vad som låg i paketet så trodde Shelby direkt att det var en rosa dildo som hon fått av sin mor – och just sexleksaker är väl kanske inte det som man vill ha av sina föräldrar. Det känns lite (eller alldeles, snarare) för privat, helt enkelt.

Bildkälla: robertsshelby57

I sitt totalt panikartade tillstånd la hon då upp en bild av presenten på nätet – och snart hade Shelby fått hundratusentals reaktioner. Många av de som såg den udda gåvan höll dessutom med om att innehållet liknande en liten dildo.

Senare skulle det dock visa sig att det i själva verket var en kopp- eller termoshållare – och att den skulle användas likt på bilden här nedanför.

Bildkälla: robertsshelby57

Mamman hade tydligen inte alls noterat den slående likheten med en sexleksak, men familjen kunde sedan skratta gott åt det roliga missförståndet. Även om Kerri och Shelby givetvis älskar varandra så verkar de helt överens om att sexrelaterade presenter vore att gå lite för långt.

Enligt dotterns text på sociala medier skrek hon rakt ut när hon öppnade paketet och fick syn på det extremt oväntade innehållet – och med tanke på vad hon då trodde att det var så kan jag helt klart förstå reaktionen.

Det här är ett väldigt bra – och roligt – exempel på hur olika man kan tolka saker och ting. Vissa kanske tycker att den här 18-åringen har en snuskig fantasi, men det går absolut att förstå varför hon tolkade den rosa saken som hon gjorde. Det tycker i alla fall jag!

Snåla inte nu, tryck på dela-knappen om du fick ett leende på läpparna!