18-åriga Ella visar stolt upp nya sovrummet – då ser mamma intim detalj som får henne att skrika rakt ut

Relationen mellan förälder och tonåring kan vara lite ansträngd, just för att ungdomarna försöker skapa sig ett eget liv och personlighet. Allt medan föräldrarna kanske fortfarande ser på sina barn som små och försvarslösa.

Men någonstans behöver man som förälder ändå acceptera att ens ungar blir vuxna till slut, med allt vad det innebär. Vissa saker vill man som förälder helst slippa tänka på, som ens barns sexliv.

Men ibland sker misstag som påminner föräldrar om att ens barn vuxit upp och utvecklar en viss aptit på sex – vilket var exakt vad som hände när den då 18-åriga Ella skulle visa upp sitt nya studentrum för sin mamma.

Att flytta hemifrån första gången är speciellt för alla. För första gången i sitt liv ska man stå på helt egna ben. Egna räkningar, laga sin egen mat och man får inreda exakt hur man vill.

Det har både för och nackdelar att flytta hemifrån. Man saknar tryggheten från sin familj samtidigt som man har en oändlig massa frihet vilket såklart är roligt när man är ung.

Visade stolt upp sovrummet

Som förälder vill man såklart se till så att ens barn har det bra i sitt nya hem, vilket var exakt vad den här mamman ville när hennes 18-åriga dotter Ella flyttat till en egen lägenhet för att studera.

Men hon fick se mer än hon ville av den nya lägenheten, skriver Ladbible.

När Ella hade kommit ordning valde hon att skicka en bild på det nystädade och välinredda sovrummet till sin kära mamma.

”Vad är grejen?”

Det skulle Ella dock få ångra – på grund av en pinsam och högst privat detalj i bilden.

Kan du se vad det är?

Bildkälla: Twitter/@ella_vdm

Om man zoomar in mot sänggaveln, så blir det nog lättare att se detaljen.

Kolla nedan vad det är som finns innanför den röda ringen.

Bildkälla: Twitter/@ella_vdm

Det är alltså ett par handklovar som sitter fast runt en av plankorna i sänggaveln. Givetvis hade den använts i sexsammanhang – något som Ella garanterat inte ville visa sin mamma, men nu hade hon helt enkelt glömt att ta bort snusktillbehöret.

Vid första anblick verkade mamman tycka att rummet såg trevligt ut, men sedan kom ett till SMS – som var mer ifrågasättande.

Bildkälla: Twitter/@ella_vdm

”Handklovarna – vad är grejen med dem?”

”Så dum”

Ella, som inte har några problem med att bjuda på sig själv, delade med sig av den pinsamma incidenten på Twitter – och det var genast tiotusentals följare som fick sig ett gott skratt åt det hela.

”Mamma frågade om bilder på mitt nya rum. Nu har jag till slut skickat en. Jag är så dum”, skrev Ella.

Så kan det gå när man inte är tillräckligt noggrann, men den här tjejen verkar ju ta det hela på rätt sätt. Vad som är gjort är gjort – och nu kan man mest skratta åt saken. Gissningsvis blev det dock lite stelt vid nästa möte med mamma!

Tryck nu på DELA-knappen så att även dina vänner får se det här!

Jag tror framför allt att mammor och döttrar kan få sig ett gott skratt åt den här pinsamma incidenten!