18-åringarna dreglar efter kvinnan på stranden – men när hon avslöjar sin ålder tappar hunkarna hakan

Ju äldre man blir, desto mindre viktigt blir det här med utseende. Man har jobbat och slitit hela livet, då är man mer än värd att få lägga på sig något trivselkilo här eller där om man så vill.

Dessutom blir det allt svårare att hålla sig i form ju äldre man blir, allt går lite långsammare helt enkelt och det är helt naturligt.

Men vissa människor tycks trotsa naturlagarna. Lesley Maxwell, 63, är en av dem. Mormodern har en uppsjö av unga män som trånar efter henne, trots sin aktningsvärda ålder.

https://www.instagram.com/p/CaRNGzQvHWu/

Lesley är en 63-årig australiska som till vardags jobbar som personlig tränare och får ständigt uppmärksamhet från yngre män.

Tusentals följare på Instagram

På Instagram har Lesley över 80 000 följare, som dagligen får uppdateringar från gymmet eller stranden där Lesley mer än gärna tillbringar sin lediga tid.

https://www.instagram.com/p/CZmF7hCvLKA/

Kommentarsfältet på Lesleys Instagram fylls allt som oftast av beundrande kommentarer från såväl kvinnor som män.

”Wow vilken vältränad kropp” är en av de allra vanligaste kommentarerna.

https://www.instagram.com/p/CYtIpA2v4Cz/

Tränar fem gånger i veckan

Hur håller sig Lesley i sådan otrolig form då? Självklart äter hon nyttigt och utöver att träna andra personer så tränar hon själv fem gånger i veckan.

Enligt Lesley är ålder bara en siffra och tar gärna upp sina pojkvänner som exempel, där näst intill alla varit yngre, till exempel var hennes ex-make 13 år yngre.

Att många av de beundrande kommentarerna kommer från unga män är inte direkt negativt, enligt Lesley.

– Killarna är runt 18, vilket är jättekul. Jag tar allting som en komplimang, och det är extra kul att de följer mig på Instagram. Självklart uppskattar jag manliga följare. Män ger ju lite extra krydda till livet, det förändras inte oavsett hur gammal man är, säger Lesley enligt Daily Star.

Vilken krutgumma, hon bevisar verkligen att ålder bara är en siffra! Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får läsa det här!