18-åringen köper sexig klänning på nätet – visar sig vara omöjlig att bära bland folk

Det är alltid lite av en chansning att köpa kläder på nätet. Man har ingen chans att prova plagget innan så det är svårt att veta hur plagget sitter.

Det är också svårt att veta hur kvaliteten på plagget är och hur materialet ser ut i verkligheten. Dock är det väldigt populärt att handla online, vilket innebär att många är villiga att ta dessa risker.

Dock får man ha i åtanke att det ibland inte blir exakt som man tänkt sig., något som 18-åriga Lauren Thompson fick erfara när hon fick hem sin klänning som hon köpt på nätet.

Det var från sajten PrettyLittleThing som Lauren, från Leeds i England, klickade hem en sexig partyklänning i glansigt material.

Bildkälla: PrettyLittleThing

Såg ut som en plastpåse

Men när Lauren fick hem klänningen och provade den såg den inte riktigt ut som på hemsidan, för att uttrycka sig diplomatiskt.

Klicka på bilderna för att se dem i detalj.

Istället för att sitta som ett sexigt, glansigt fodral satt klänningen som en rosa plastpåse på stackars Lauren som spenderat strax över 300 kronor på sitt nya partyplagg.

”Får väl köpa en ny till helgen”

Lauren insåg dock snabbt det roliga i situationen och laddade upp några bilder där hon jämförde bilderna på hemsidan med hur klänningen satt på henne.

”Antar att jag får köpa en ny klänning till lördag då,” skrev Lauren intill bilderna, som finns här ovan.

Bilderna har nu fått tusentals att både skratta och känna igen sig i Laurens situation.

”Jag har varit nära att köpa den här klänningen flera gånger, så glad att det aldrig blev av,” skriver en person.

”Åh herregud!” skriver en annan.

”Som en rosa papperskorg!” skriver en tredje.

”Kan inte gå fel”

På PrettyLittleThing skriver de följande om klänningen:

”Vi är helt besatta över den här supertjejiga miniklänningen. Med sin babyrosa färg, glansiga yttre och figurnära passform kan det inte gå fel.”

Det kunde det tydligen.

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se detta!