18-åringen skriker rakt ut när hon får gigantisk ”dildo” av sin mamma – då avslöjas intima detaljen

18-åringen skriker rakt ut när hon får gigantisk ”dildo” av sin mamma – då avslöjas intima detaljen

Näst intill alla älskar att få presenter – oavsett tillfälle. Kanske är det något med åldern, men visst känns det roligare att ge bort presenter ju äldre man blir.

Känslan av att få se barn eller barnbarns ansikten skina upp när man räcker fram ett paket är svårslagen!

Det kan dock vara klurigt att komma på vilken som är den bästa gåvan till en specifik person – och då gäller det att tänka efter noga. Man har ju lite dålig koll på vad ungdomarna gillar nu för tiden.

Somliga presenter kan ju sända vissa signaler och därför tolkas kritiskt av mottagaren – även om grundtanken mest var att det var en bra eller nödvändig sak. Här är vi människor olika och det kan skapa lite skojiga situationer.

Som när Shelby Donovan fick en julklapp av sin älskade mor.

De har nu gått några år sedan den då 18-åriga dottern fick en present i all välmening av sin mamma Kerri Roberts.

Gigantisk dildo

Mamman räckte glatt över ett paket till en förväntansfull dotter.

När Shelby fick av omslagspapperet och såg vad klappen innehöll, så fick hon sig en rejäl chock.

Vid första anblick var hon helt säker på att det var en liten rosa dildo – alltså en sexleksak – som hon fått av sin mamma.

Bild: Twitter

Kanske inte exakt sådant man vill ha av just sina föräldrar.

Klockren detalj

I sitt smått panikartade tillstånd la den unga kvinnan upp en bild på sociala medier i vilken hon visade upp presenten – och snart hade fotot fått hundratusentals reaktioner.

Många var, precis som Shelby, helt övertygade om att det var just en dildo.

Senare skulle 18-åringen dock kunna dra en lättnadens suck. Då framkom det att presenten faktiskt inte var en sexleksak, utan en kopp- och termoshållare. Den skulle användas likt i bilden nedanför.

Bild: Twitter

Mamma Kerri hade tydligen inte alls noterat den slående likheten med en liten dildo, men hela familjen kunde skratta gott åt det roliga missförståndet.

Snuskig fantasi

Även om Shelby och hennes mor älskar varandra så verkar de rörande överens om att köpa sexleksaker som present vore att gå lite för långt.

Enligt dotterns redogörelse på sociala medier skrek hon rakt ut när hon fick syn på innehållet i paketet – och med tanke på vad hon då trodde att det var, så kan jag verkligen förstå henne.

Det här är dock ett väldigt roligt exempel på hur olika man kan tolka saker och ting.

Bild: Facebook

Vissa tycker säkerligen att Shelby har snuskig fantasi, men tusentals människor verkar ha förstått varför hon reagerade som hon gjorde.

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här idag!