21-åring solar i bara trosor – men se nu intima misstaget som får henne att låsa in sig i veckor

Sommaren kom i år också, trots att vi befinner oss mitt i coronakrisen. Dagarna blir längre och längre och temperaturen orkar sig äntligen över 20-gradersstrecket.

Med sommaren kommer också solbrännor i olika former – och om man suttit instängd hela våren är det nog ganska många av oss som vill ha ett litet försprång på den där efterlängtade solbrännan.

Det var exakt vad Colleen, 21, tänkte när hon gick för att få en fräsch bränna inför strandsäsongen – men hon begick ett misstag som nu fått tusentals att vika sig av skratt, inklusive henne själv.

Spray tan är när man går och blir sprayad över huden med en vätska innehållandes olika ämnen som gör huden mörkare.

Det är väldigt vanligt med spray tan och 21-åriga Colleen, hemmahörandes i amerikanska Arizona där hon studerar på college, tänkte inte så mycket mer än att hon ville se lite sommarfräsch ut när hon gick till solariet.

Bildkälla: Twitter

Tog aldrig av sig trosorna

När man får en spray tan finns det dock några saker att tänka på, till exempel vad man har på sig för underkläder.

Enklast är såklart att vara helt näck för att färgen ska fästa överallt, men vill man inte klä av sig allt så kan man alltid behålla trosorna på. Men då gäller det att ha omönstrade trosor, annars får man märken från dem.

Vilket var exakt vad som hände för Colleen.

”Nåväl, det är så hr min röv ser ut nu” skrev 21-åringen bredvid en bild på sina solränder som lyder ”pink” vilket betyder rosa på engelska.

Hundratusentals skrattar åt missen

Colleen, som inte är rädd för att bjuda på sig själv, har nu fått hundratusentals att skratta gott åt det intima misstaget.

– Jag gjorde det hos en före detta kollega, som hade alla saker hemma. Jag tänkte herregud, nu får ingen se mig naken på minst en månad, säger Colleen till sajten Tyla.

Bildkälla: Twitter

Så kan det gå, Colleen lär tänka efter nästa gång hon solar!

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner får se det här idag!