21-åringen solar i bara trosor – se nu intima missen som får henne att aldrig mer besöka stranden

Sommaren har äntligen kommit!

Det innebär varmare, långa dagar och härliga kvällar med begagliga temperaturer.

Men med sommaren kommer också solbrännan, på gott och ont. Har man, som många av oss, suttit instängd hela våren är det nog ganska rimligt att tänka sig att man kanske vill ha ett litet försprång på den där efterlängtade solbrännan.

Det var exakt vad Colleen, 21, tänkte när hon gick för att få en fräsch bränna inför strandsäsongen – men hon begick ett misstag som nu fått tusentals att vika sig av skratt, inklusive henne själv.

Spray tan är när man går och blir sprayad över huden med en vätska innehållandes olika ämnen som gör huden mörkare.

I bara trosor

Det är väldigt vanligt med spray tan och 21-åriga Colleen, hemmahörandes i amerikanska Arizona där hon studerar på college, tänkte inte så mycket mer än att hon ville se lite sommarfräsch ut när hon gick till solariet.

Bild: Twitter

När man får en spray tan finns det dock några saker att tänka på, till exempel vad man har på sig för underkläder.

Enklast är såklart att vara helt näck för att färgen ska fästa överallt, men vill man inte klä av sig allt så kan man alltid behålla trosorna på. Men då gäller det att ha omönstrade trosor, annars får man märken från dem.

Vilket var exakt vad som hände för Colleen.

Bild: Twitter

”Nåväl, det är så här min röv ser ut nu” skrev 21-åringen bredvid en bild på sina solränder som lyder ”pink” vilket betyder rosa på engelska.

Fått hundratusentals att skratta

Colleen, som inte är rädd för att bjuda på sig själv, har nu fått hundratusentals att skratta gott åt det intima misstaget.

– Jag gjorde det hos en före detta kollega, som hade alla saker hemma. Jag tänkte herregud, nu får ingen se mig naken på minst en månad, säger Colleen till sajten Tyla.

Bild: Twitter

Så kan det gå, Colleen lär tänka efter nästa gång hon solar!

Tryck nu på DELA-knappen!