23-årig modell har spenderat 100 000 kr på att förvandlas till levande drake: ”Älskar mitt utseende”

Oavsett vem man är har man rätten att bestämma helt och hållet över sin egen kropp och vad man gör med den – sådana människor får alltid min respekt!

23-åriga Amber Luke från Australien har verkligen tagit fasta på detta. Sedan hon var 16 har hon gradvis förvandlat sig själv till sitt favoritdjur – en drake.

– Jag kunde inte leva utan att få känna hur det känns, säger Amber till sajten Shared.com.

Det här är ingenting man ska skratta åt, men det är ett spektakulärt livsval och ibland väljer vi att skriva om det också.

Började som 16-åring

Amber skaffade sin första tatuering som 16-åring och insåg direkt att det här var något hon ville fortsätta med.
– När jag fyllde 18 hade jag redan tre tatueringar och då bestämde jag mig för att göra min första stora tatuering, säger Amber.

Sedan dess har Amber i rask takt täckt kroppen med tatueringar, piercingar och annan kirurgi – till en kostnad av 10 000 dollar, vilket motsvarar strax över 90 000 svenska kronor.

”Otroligt smärtsamt ingrepp”

Ett av ingreppen Amber gjort är att ha delat tungan i två delar men det som nog sticker ut allra mest är hennes ögonvitor – som hon färgat ljusblå. Ett ingrepp som fick hennes mamma att börja gråta.

– Det var otroligt intensivt och smärtsamt. De injicerade mina ögon med bläck fyra gånger på varje öga och jag var helt blind i tre veckor. När jag delade min tunga så kunde jag inte äta fast föda på en hel vecka, säger Amber till Shared.

”Såg tråkig ut”

Amber driver ett konto på Instagram där hon har nästan 70 000 följare och hon älskar sitt utseende.
– När jag ser gamla bilder på mig själv ser tycker jag ser så tråkig ut och jag brukade hata mitt utseende. Jag visste inte riktigt vem jag var på den tiden men nu älskar jag mitt utseende.

Trots att familjen varit skeptisk till Ambers förvandling så stöttar de hennes livsval.
– Det är massor av människor som försöker få mig att må dåligt över valen jag gjort med min kropp. Men det är just det som är grejen, det är MIN kropp.

Dock höjer Amber ett varningens finger till alla sina följare att inte fatta impulsiva beslut gällande tatueringar och andra permanenta kroppsförändringar.

Jag tycker att Amber verkar vara väldigt vis för sin ålder och man ska vara stolt över sig själv, oavsett vad andra tycker!

Vad tycker du om detta? Gör Amber rätt som följer sin dröm, eller är det knasigt? Dela gärna, på ett respektfullt sätt, med dig av dina åsikter i kommentarsfältet!