24-årig väderpresentatör försäkrar sin berömda rumpa för 800 000 kronor

Även om insidan är det som räknas så vill vi alla se så bra ut som vi bara kan. En del når dit genom att träna medan andra låter kroppen vara som den är. Somliga tar till plastikkirurgi för att forma sitt utseende, men det är i alla fall inte något jag skulle göra.

Givetvis är det dock allas eget beslut vad man vill göra med sin kropp. Egentligen har inte andra med det att göra – men folk gillar trots allt att tycka och tänka om vad deras omgivning hittar på.

Men för en tid sedan rapporterade sajten Ladbible om något som jag aldrig tidigare hört talas om. Eller visste ni att man kan försäkra en speciell kroppsdel för att man är så nöjd med den? Jag hade ingen aning.

Instagram/Solci Perez

Men dem argentinska väderpresentatören Solci Perez har blivit världskänd för sin stora, närmast unika rumpa. Det är massvis av träning och speciella kostprogram som ligger bakom, menar hon. På kort tid har hon gått upp tio kilo – som främst koncentrerats till just bakdelen.

Instagram/Sol Perez

Trots att 24-åringen så gott som dagligen syns i TV-rutan för kanalen TyC Sports så är hon främst känd för att anses vara landets sexigaste kvinna.

Perez är oerhört aktiv på sociala medier och lägger ofta upp lättklädda bilder som framhäver hennes spektakulära kropp. Ofta är fokus just på rumpan – som nu ett försäkringsbolag alltså gått med på att hon får försäkra för makalösa 800 000 kronor.

Instagram/Sol Perez

Det innebär att om något mot förmodan skulle hända storstjärnans bakdel, så skulle hon få en rejäl kompensation.

Ska göra teater

Den närmaste tiden kommer Perez inte synas lika ofta i TV. Hon ska nu göra sju teaterföreställningar som går under namnet The Enchanted Island.

Instagram/Sol Perez

Enligt uppgift får 24-åringen omkring 3 miljoner kronor för insatsen. Den kraftiga summan ska ha irriterat de andra som ingår i uppsättningen – och väderpresentatören har nu därför hamnat i visst blåsväder.

Instagram/Solci Perez

Pengar verkar alltså inte vara något bekymmer för Solci Perez – och från och med nu växer hennes pengahög ännu om något skulle hända hennes kära rumpa.

Snåla inte nu, DELA om det här är något av det knasigaste du hört! Eller lämna en kommentar om vilken av dina kroppsdelar du skulle försäkra!