24-åringen får pynta familjens hus – men intima detaljen får hela kvarteret att rodna

24-åringen får pynta familjens hus – men intima detaljen får hela kvarteret att rodna

Nu är vi otroligt nära jul och alla förberedelser som ska hinnas med innan börjar bli klara. Klappar ska köpas, mat ska handlas och i vissa fall förberedas. Dessutom ska pyntet fram, både inomhus och utomhus. För en amerikansk familj så innebar pyntet på utsidan av huset att resten av grannskapet att rodna rejält, skriver The Mirror.

Det var tidigare i december som den 24-årida amerikanskan Shelby Gash frågade sin familj om hon fick ansvara för att julpynta husets utsida i år. Familjen såg inga problem med det, utan var snarare tacksamma över att få hjälp med julstöket. Men när de fick se resultatet fick hela familjen en chock.

Gigantisk penis på taket

Shelby hade valt att skoja till det rejält med julpyntet. Vid en första anblick ser huset helt vanligt ut.

Bildkälla: Facebook

Men tar man en titt på taket lägger man märke till en viss detalj.

Bildkälla: Facebook

Japp, på taket ser man lampor i form av en enorm penis.

Bildkälla: Facebook

Grannarna rodnar – och jublar

Trots att julpyntet minst sagt kan anses vara anstötligt så har Shelby enbart mottagit beröm från grannarna i kvarteret.
”Det är massor av grannar som hört av sig och sagt att de ÄLSKAR den, ingen har klagat till mig personligen. De flesta skrockar gott åt den när de går förbi huset,” skriver Shelby på Facebook.

https://www.facebook.com/holycrapbup/posts/10214758655711968

Visst är det härligt att man kan skoja, trots att det är jul! Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se detta idag!