24-åringens dröm: Bli levande docka – 1 år senare kan inte ens hennes egen mor känna igen henne

Vi har ett ganska stort problem i dagens samhälle med att människor inte är nöjda med hur de ser ut – trots att de flesta nog är överens om att insidan främst är det som räknas. Många tar dock efter ideal som man bombarderas med från internet och tidningsannonser – och det kan givetvis påverka ens självkänsla.

Att allt fler väljer att ta till plastikkirurgiska ingrepp för att forma sitt utseende är sannolikt ett resultat av det här. Även om jag själv aldrig skulle operera mig för att förändra mitt yttre så finns det många som blir som besatta av att kunna se ut på ett visst sätt.

Alla har makten över sin egen kropp, så det där måste man givetvis respektera. Så got som alla människor är ju vackra på sitt sätt, men självklart är det synd när utseendet blir ett problem eller en last för någon.

Vi har senaste tiden rapporterat om flera människor som blivit mer eller mindre besatta av att förändra sitt utseende. Det här gör vi givetvis inte för att håna eller förlöjliga någon, utan för att vi helt enkelt märkt att det finns ett stort intresse för den här typen av artiklar.

Nåväl – den senaste i raden att sticka ut på sitt eget sätt är en polsk kvinna vid namn Anella An. Hon hävdar sig vara landets första levande Barbie-docka. Totalt har hon spenderat över 40 000 dollar, motsvarande omkring 350 000 kronor, på diverse plastikkirurgiska ingrepp.

Instagram

Det hela har gått väldigt snabbt – och på bara ett drygt halvår har hon fått in tiotusentals följare på Instagram där man kan följa hennes utseendes utveckling.

Att hon sticker ut från mängden är – inte helt oväntat – något som Anella An tycker om.

– Jag har alltid gillat det konstiga, udda och unika. Det är kanske därför jag själv är lite knäpp. Jag tycker om människor som har något att förmedla och som är karismatiska, människor som är vackra både på in- och utsidan, säger hon enligt sajten Viralthread.

Instagram

Ända sedan barnsben har hon älskat Barbie-dockor, men det var inte förrän hon passerat 20 som det blev aktuellt att på allvar försöka efterlikna en. Det började med en näsoperation, men sedan berättar hon att det bara rullade på. Hon var fast.

Instagram

Nu drömmer 25-åringen om att bli Playboy-modell. Anella An har redan gjort en del reklamjobb framför kameran och har dessutom arkitektambitioner – men samtidigt går allt mer tid åt att kära en karriär som ”levande docka”.

Instagram

Hon har redan förstorat sina bröst, som gått från ”normala” till ”enorma”, enligt en av hennes plastikkirurger. Den pinnsmala midjan menar hon dock är ett resultat av hård träning. 25-åringen har dock gjort flera behandlingar för att få större och fylligare läppar.

Mycket har alltså förändrats och justerats på kort tid – och Anella An berättar att det finns de som inte känt igen henne – trots en nära bekantskap. Bland annat ska hennes mor ha gått rakt förbi utan att känna igen sin dotter.

Instagram

Blondinens förvandling, som alltså skett under mindre än ett år, har mötts av skarp kritik. En del menar att hon ser ut som ett ”monster”, men Anella An menar samtidigt att hon får mycket kärlek från fans som tycker att hon bara blir vackrare och vackrare.

– Jag tror att alla har något kroppskomplex. Jag valde att göra något åt mina, säger hon.

Vad tycker du om 25-åringens utseende i dag? Tyck gärna till i kommentarsfältet nedan, eller dela vidare om du tycker att det här är lite knasigt!