25-åringen blir upphetsad av att leva som en bebis – lägger 3 000 kronor i månaden på blöjor

Som vuxen får man leva exakt det liv man själv vill, på sina egna villkor. Så länge man håller sig inom lagens ramar och ingen kommer till skada så är man helt enkelt fri att göra det som faller en in.

Vissa gillar att spela golf, vissa älskar löpning och vissa har lite andra, smalare hobbys. Oftast stannar det just vid en hobby, men för en del blir det en hel livsstil.

Så är fallet för 25-åriga Paigey – hon lever nämligen som en bebis och lägger 3 000 kronor i månaden på blöjor, skriver Daily Mail.

Här på Humorbibeln skriver vi inte bara om saker som ska få våra läsare att skratta. Vi lyfter även personer som valt att leva sina liv på ett lite annorlunda och unikt sätt, och det är vår åsikt att alla människor är lika mycket värda och ska respekteras oavsett hur man lever sitt liv!

Varje morgon vaknar Paigey, som bor på den amerikanska östkusten, i sin överdimensionerade spjälsäng, byter blöja och påbörjar sin dag.

Paigey lever nämligen ett liv som vuxen bebis, vilket innebär att hon tänder sexuellt på att få göra allt det ett litet barn gör.

”Älskar mina gosedjur”

Det var när Paigey blev 18 som hon äntligen kunde börja leva det liv hon drömt om. Vi nätet hittade hon tusentals likasinnade och 2018 vågade hon ta steget ut i världen och leva ut sin fetish.

– Jag har alltid tyckt om leksaker och skrattat åt saker om bara barn brukar skratta åt. Jag samlar på dockor och Barbies och älskar att leka med mina gosedjur, säger Paigey till Daily Mail.

Om dagarna så spelar Paigey in videoklipp och tar bilder till sin hemsida, där hennes följare får donera pengar till henne.

”Fortfarande fungerande vuxna”

Paigey är noggrann med att hålla sin livsstil privat och skulle aldrig leva ut offentligt.

– Jag kanske klär mig barnsligt men du kommer aldrig få se mig dricka ur en flaska eller ha en napp i munnen ute bland folk, jag är väldigt diskret säger Paigey till Daily Mail och fortsätter.

– Vi är ju fortfarande fungerande vuxna som har dagliga bestyr, samtidigt som vi lever den här livsstilen, säger Paigey till Daily Mail.

Får både hat och kärlek

Reaktionerna från allmänheten är minst sagt delad. Hennes närmaste har accepterat Paigey men många hör också av sig via nätet.

– Beter man sig som att det vore helt normalt så kommer andra att uppfatta det likadant. När jag får hat så brukar jag strunta i att svara, mestadels handlar det om folk som ifrågasätter min intelligens och inte förstår hur man kan vilja leva så här, säger Paigey till Daily Mail.

Vill få fler att leva öppet

– Men jag får också väldigt många varma meddelanden där folk tackar mig för att jag är så offentlig som jag faktiskt är, säger Paigey till Daily Mail.

Paigey har en egen kanal på Youtube, där hon öppet pratar och svarar på frågor om sin livsstil. Hon vill att fler ska våga leva öppet och på sina egna villkor.

– Man är aldrig ensam, det finns massor av information på nätet där man kan få hjälp med att hitta sin plats i den här kulturen, säger Paigey till Daily Mail.

Vad skönt att Paigey får leva sitt liv på sina egna villkor! Tryck nu på DELA-knappen!