25-åringen förbjuds från att få utlösning – är allergisk mot sina egna orgasmer

25-åringen förbjuds från att få utlösning – är allergisk mot sina egna orgasmer

Att ha sex och nå klimax är bland de bästa känslor en människa kan uppleva, det skulle nog de allra flesta hålla med om. Oavsett om det är tillsammans med någon annan eller på egen hand så är en orgasm nästan alltid helt makalös. Men för en 25-årig man från Boston i USA är det precis tvärtom – han måste nämligen uppsöka läkare efter sina orgasmer, skriver The Mirror.

25-åringen, som hålls anonym, uppsökte läkare efter att han kände sig sjuk. Symptomen fick honom att tro att han var allergisk mot något – och det visade sig vara hans egna orgasmer.

Utmattning och ångest

Enligt en läkarrapport som publicerats i Urology Case Reports så kan bieffekterna av en orgasm sitta i under flera veckor för 25-åringen. Efter att mannen haft en orgasm så känner han sig febrig, utmattad och får svårt att återhämta sig ordentligt. Enligt rapporten har 25-åringen haft dessa besvär sedan han var 16.
”Oavsett om utlösningen skett via samlag eller onani, vilket fått patienten att undvika onani och att nå klimax under samlag. Vid tillfället för undersökningen levde patienten som singel och onanerade ungefär varannan eller var tredje månad,” skriver Jose Bolanos, doktor, i rapporten.

Liten kännedom om sjukdomen

Efter många noggranna tester kunde läkarna konstatera att 25-åringen lider av en ovanlig sjukdom som kallas POIS (Post Orgasm Illness Syndrome) och innebär att de som drabbas hamnar i ett sjukdomsliknande tillstånd efter att de haft en orgasm. Man vet i dagsläget väldigt lite om den här sjukdomen och man vet därför inte hur vanligt det är, men 25-åringen får nu medicinering i form av ett hormon som ska öka testosteronhalten hos mannen. 25-åringen är nu sex veckor in i behandlingen och börjar bli symptomfri, vilket får läkarna att tro att sjukdomen eventuellt har med just testosteronbrist att göra.

Skönt att det verkar lösa sig för mannen! Tryck nu på DELA-knappen för att säga vad du tycker om det här!