27-åriga modellens bild avslöjar snuskig detalj – kan du se vad som får tusentals att skratta högt?

Ofta är det oväntade det mest roliga.

Ni vet när man verkligen inte har väntat sig något skojigt eller att få skratta – men så plötsligt dyker något upp som vänder upp-och-ner på tillvaron för en sekund, så slutar det med att man ligger där på golvet och garvar.

Ett gott skratt förlänger livet, säger man ju – och det ligger garanterat något bakom det. Så fort man fått ha roligt en stund så är känslan i kroppen positiv och forskning har dessutom visat att lyckliga personer lever längre. Det finns alltså gott om skäl till att njuta av det roliga som dyker upp framför dina ögon!

 

En person som ville ge sina trogna fans något extra att skratta åt är modellen, modeikonen och bloggerskan Chloe Morello. Hon är 27 år och har över 3 miljoner följare på Instagram och Youtube där hon ofta tar upp stil, trender och sitt ofta glammiga liv.

Bild: Chloe Morello/Instagram

Många gånger tar hon upp klädval för dagen och ber hennes följare tycka till om specifika detaljer eller vissa plagg. Det brukar intressera många och härom dagen la hon upp en ny sådan här bild på Instagram.

Till fotot skrev hon frågan: ”Förstör dessa strumporna den här utstyrseln?

”Gjorde hela min dag!”

Men det fanns, för ovanlighetens skull, en mycket oväntad detalj med i bilden som skulle få tiotusentals att skratta. Något som Chloe inte nämnde, utan i stället lät flöjlarna notera. Det är kanske aningen omoget eller snuskigt, men jag kunde faktiskt inte hålla mig för skratt.

Kan du ana vad som fick den här bilden att bli omskriven världen över?

Guys need your help!! Do these socks ruin the outfit? #ootd #whenyouseeit

A post shared by Chloe Morello (@chloemorello) on

De flesta av er har nog sett det, men på hennes paljettkjol har Chloe målat till en stor penis med tillhörande pung. Anledningen till det hela är lite oklar, men det spred i alla fall massvis av skratt.

– Det här är den enda penisbilden jag skulle tycka om att få skickad till mig, skriver en följare.

– Jag ligger på sjukhuset, men den här bilden gjorde hela min dag, meddelar en annan.

– Jag älskar den där kjolen, kommenterar en tredje.

– Jag har inte skrattat så här mycket i hela mitt liv, berömmer ett annat fan.

– Det är faktiskt inte sockarna som sticker ut på den här bilden, skriver en följare som svar på Chloes fråga.

Man kan i bilden även ana (till höger) att det befinner sig en man inne i badrummet, men vem det är eller vad han gör där förtäljer inte historien. Det känns dessutom rätt oviktigt i sammanhanget.

Idoler och förebilder för unga som Chloe måste våga bjuda på sig själva och att sprida skratt kan aldrig någonsin vara negativt! Därför tyckte jag att detta var klockrent gjort! Tryck gärna på dela-knappen om du håller med!