27-åringen har lagt hundratusentals kronor på att se ut som en japansk porslinsdocka

För de allra flesta av oss är vårt utseende mest något vi fötts med. Vissa är långa, vissa är korta, vissa har stora näsor och vissa har små näsor.
Visst gör vi också vårt yttersta för att se så bra ut som möjligt, med smink och olika klädstilar som passar just oss.
Men vissa tenderar att ta det här med sitt utseende till ytterligheter. En av dem är 27-åriga Katie Castles från USA. Hon har spenderat hundratusentals kronor på att se ut som en japansk docka, skriver
The Mirror.

Här på Humorbibeln skriver vi inte bara om saker som ska få våra läsare att skratta. Vi lyfter även personer som valt att leva sina liv på ett lite annorlunda och unikt sätt, och det är vår åsikt att alla människor är lika mycket värda och ska respekteras oavsett hur man lever sitt liv!

Började redan i tonåren

Katie är 27 år och bor i Los Angeles i USA. Hennes intresse för japansk kultur började redan i tidiga tonåren när hon såg tecknade serier på TV hemma i soffan.
Framför allt var det dockorna som förekom i serierna som lockade henne, och hon började fundera på hur hon skulle kunna se ut som dem.

Hundratusentals kronor

Sedan dess har Katie enligt egen utsago lagt tiotusentals dollar, vilket motsvarar hundratusentals svenska kronor, på utstyrslar. Hon klär upp sig ungefär fyra gånger i veckan.
Framför allt är det tygrosetter i alla former, färger och storlekar som Katie sätter i håret som kostar.
– För att få till den typ av frisyr jag gillar måste jag använda minst en peruk och löshår för att få till rätt volym. Ibland använder jag mellan 36 och 40 stycken tygrosetter som får hålla ihop håret, säger Katie till The Mirror.

”Ser ut som ett rosa yrväder”

Föga förvånande får Katie många blickar på sig när hon är ute på stan i sina utstyrslar. Hon gillar uppmärksamheten och ställer gladeligen upp på bild med folk.
– Det är liksom en så stor del av mig nu att jag ibland inte förstår varför folk tittar på mig på stan, sen kommer jag på att jag ju ser ut som ett rosa yrväder, säger Katie till The Mirror.

Katie har fått mycket uppmärksamhet på nätet, där hon har nästan 70 000 personer som dagligen följer henne.

Vad tycker du om det här? Skulle du kunna lägga så här mycket pengar på kläder och smink?
Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se detta!