Hon får veta att pojkvännen äter middag med en annan tjej – ringer upp restaurangen direkt med stenhårt svar

Otrohet kommer alltid vara lika svårt att förstå. Man har liksom redan en partner – varför känner man då ett så starkt behov av att träffa någon ny?

Om man inte längre älskar sin partner så får man väl bara göra slut innan man går vidare. De allra flesta skulle nog hålla med om ovanstående, men trots det är otrohet tyvärr väldigt vanligt idag.

För den som är otrogen gäller det dessutom att kämpa hårt för att inte bli påkommen, något som sällan lyckas eftersom den otrogne allt som oftast är en stor idiot.

Ta bara den här mannen till exempel, vars flickvän dock tog en gruvlig hämnd.

Felicias pojkvän sa till henne att han skulle på middag med ”grabbarna” på en fin restaurang medan Felicia var i en annan stad och hälsade på sin familj, skriver The Mirror.

Ringde till lyxrestaurangen

Valet av restaurang samt kläderna pojkvännen hade på sig under videosamtalet han ringde till Felicia innan middagen gjorde att hon fattade misstankar om att det kanske inte var ”grabbarna” han skulle träffa ändå.

Felicia fick då en smart idé, som nu hyllas över hela nätet. Hon ringde då till restaurangen och sa till dem att hon var hans flickvän och att hon planerade en överraskningsfest till honom, varför det kanske var aktuellt att byta till ett större bord.

– Jag frågade hovmästaren hur många han var där med och om hans syster hade kommit än. Då svarade hon att bara systern hade kommit, säger Felicia i ett klipp på TikTok som setts miljontals gånger.

”En blond subba”

När Felicia kom tillbaka från sitt besök hos familjen åkte hon raka vägen till pojkvännen, där hon hittade en lösögonfrans i hans säng.

Då visste hon vem kvinnan på restaurangen var, en kvinna som länge funnits i deras liv och låtsas vara en vän till pojkvännen.

– Den blonda subban, hon var liksom alltid med, man blev inte av med henne, förklarar Felicia i ett till klipp på TikTok.

@feliciaburzotta

Reply to @carvalhoemilyc and since then I’ve been single😂

♬ original sound – Felicia Burzotta

Dumpade direkt

Felicia gjorde slut med pojkvännen på fläcken och har sedan dess levt sitt bästa liv.

Sedan de gjorde slut har ex-pojkvännens kompisar tagit avstånd från den otrogne idioten och bjudit ut Felicia på dejt. Snacka om klockren hämnd!

Snacka om hämnd!

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får läsa om hur det går om man är otrogen!