Klassiker: Sven Melander frågar vad flickan önskar sig i julklapp – men svaret får honom att surna till ordentligt

Klassiker: Sven Melander frågar vad flickan önskar sig i julklapp – men svaret får honom att surna till ordentligt

Det kan kännas som lång tid men innan vi vet ordet av så är julen här med allt vad det innebär. Visst innebär det en hel del planering och stök innan men när julen väl kommer så visar det sig varje år att det naturligtvis var värt allt ståhej på förhand, för julen är ju bara för mysig.

Självklart finns det vissa roliga saker som liksom ingår i planeringen inför jul. Ett av de mest uppskattade inslagen brukar vara julkalendern, där man får smaska i sig en chokladbit varje dag hela vägen fram till dopparedan. En annan rolig sak inför jul är naturligtvis att skriva en önskelista med saker man önskar sig från tomten.

Intervjuar liten flicka

Att veta vad man önskar sig i julklapp kan dock vara lättare sagt än gjort, det kan nog de flesta av oss skriva under på.
Men i det här klassiska klippet från 1985 med Sven Melander från det gamla underhållningsprogrammet Nöjesmassakern vet den lilla flickan som intervjuas exakt vad hon vill ha.
Problemet är dock att flickans svar inte riktigt är vad Sven Melander söker.

Brusar upp – och får alla att skratta

I sketchen frågar Sven först snällt vad den lilla flickan önskar sig, men när ”rätt” svar uteblir så surnar Sven till efter en stund och lägger nästan orden i munnen på flickan.
Klippet kan nog anses av många som en riktig svensk klassiker, och när man ser klippet förstår man varför.

Se hela klippet här nedanför!

Visst är Sven Melander för underbar? Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se detta!