29-åring får panik när han ser snuskdetalj på flickväns ben – dagen därpå avslöjas intima sanningen

Ibland uppstår det missförstånd här i livet. Då gäller det att göra det bästa av situationen och att försöka reda ut hur saker och ting egentligen ligger till.

Det märkliga behöver inte vara så underligt som det kanske verkar vid första anblick.

Så var det för Kaylou och hennes kille Jay.

Plötsligt upptäckte de att en penis formats på hennes ”brun-utan-sol”-behandlade ben. Först anade killen att flickvännen kunde ha varit otrogen, men i stället förstod man att det var en intim stund paret emellan som av misstag skapat den lite snuskiga detaljen.

Den 29-årige elektrikern, från staden Worchester, fick panik när han noterade den penisliknande markeringen på flickvännen Kaylous ena ben, skriver sajten 9gag. Då form och storlek inte passade hans egen ”apparat”, så blev pojkvännen genast misstänksam.

Bild: 9gag/Kennedy News and Media

Ett enkelt misstag

”Jag blev förvirrad och tänkte om det där var min penis. Ju mer jag funderade på det, desto tydligare var det att något inte stämde”, säger han enligt sajten.

Bild: 9gag/Kennedy News and Media

Något senare så kunde man dock konstatera att det hela var ett enkelt misstag. Det var inte ens en penis som hade varit där och skapat detaljen, utan Jays ena hand som under en intim stund samma kväll smetat ut krämen på tjejens ”brun-utan-sol”-insmetade ben.

Som en slump hade han format siluetten av en penis, med hjälp av handleden och underarmen.

Bild: 9gag/Kennedy News and Media

”Jag såg hans arm och fläcken på den. Då förstod jag hur det låg till”, säger Kaylou.

”Jay tyckte att det hela var väldigt roligt! Jag visade alla – och även de skrattade. Det var verkligen ett tydligt märke som syntes”.

Den penisformade skapelsen satt kvar på kvinnans ben i fyra dagar innan den försvann. Under den tiden gick hon med långa kjolar eller jeans för att inte behöva visa upp det udda avtrycket för främlingar.

Jag kunde inte låta bli att fnissa åt det här! Tryck nu på gilla eller dela om du också log, så kan även dina vänner få en skrattfylld dag!