29-åring skyndar till akuten med mystiska magsmärtor, läkarnas snuskiga fynd får hela sjukhuset att häpna

29-åring skyndar till akuten med mystiska magsmärtor, läkarnas snuskiga fynd får hela sjukhuset att häpna

Den här historien är verkligen inget att skratta åt, men är ändå så märklig och upseendeväckande att den tåls att berättas. Den holländske mannen skulle leka en sexlek med sin flickvän, enligt brittiska The Mirror. Men leken fick ett abrupt slut när mannen fick svåra tarmproblem – efter att ha stoppat upp 15 hårdkokta ägg i rumpan.

Vad folk gillar eller ogillar i sängen kan man aldrig döma någon för, så länge alla inblandade är vuxna, överens om vad som sker och ingen kommer till skada. En 29-årig holländsk man råkade tyvärr ut för det sistnämnda efter att en bisarr sexlek gått överstyr.

Skyhög puls och magsmärtor

Mannen fördes i ilfart till akuten med svåra magsmärtor och skyhög puls. När läkarna frågade frågade vad som hänt förklarade mannen. Tillsammans med sin sambo hade mannen kokat inte mindre än 15 ägg, skalat dem och fört in dem i hans anus där de orsakat stor skada.

Bildkälla: Wikimedia Commons

Stor mängd gaser uppstått

När läkarna röntgade tarmen upptäcktes det att äggen gjort ett hål i ändtarmen och att en stor mängd gaser uppstått. Läkarna fick skära upp mannen, ta ut äggen och släppa ut gaserna innan mannen fördes till intensiven för övervakning. Det tog flera dagar innan han kunde friskförklaras och skrivas ut från sjukhuset.

Bildkälla: Pixabay

Det kan vara kul att experimentera lite i sängkammaren men det gäller att vara försiktig. Tryck nu på dela-knappen för att hjälpa oss att sprida denna viktiga information!