29-åringen är djupt förälskad i en liten robotdocka – nu planerar ”paret” sitt drömbröllop

.

När det kommer till att välja partner gillar vi alla olika saker. Vissa gillar långa, vissa gillar korta, och så vidare. Idag lever vi lyckligtvis i ett samhälle där man inte dömer andra beroende på vem de väljer att vara ihop med.

Det finns sexuella läggningar av många olika slag och inget är mer rätt eller fel än det andra, så länge alla är med på det. En sexuell läggning kallas objektofili, vilket innebär att man går igång på just saker istället för människor.

En av alla dessa människor är amerikanen Joey. Han är ihop med sin lilla robotdocka Robotroll – och i sommar ska de gifta sig, skriver The Sun.

Redan när Joey Morris, idag 29, var tio år gammal insåg han att attraherades av objekt. Då förälskade han sig i en lampa och sedan dess har hans kärleksintressen bestått av leksaksbilar, halloweenfigurer och nu alltså en robotdocka.

”Föll för hennes rosa hår”

Det var i december 2017 som Joey satt och tittade på gamla 90-talsdockor som han fann RoboTroll och beställde hem henne på nätet.

– Jag föll direkt för hennes rosa hår och belåtna leende. Hon kostade 200 kronor och sedan dess har vi varit ett par. Jag ser fram emot vår framtid tillsammans, säger Joey till The Sun.

Nu planerar även det lite udda paret sitt drömbröllop, som ska äga rum i Florida senare i sommar.

”Visste att det var kärlek”

Sedan Joey fick RoboTroll har han inte känt dragning åt någon annan sak, precis som med äkta kärlek.

– Jag visste att det var kärlek direkt, det kändes rätt i hjärtat.

Joey själv är väldigt bekväm med sin sexualitet, men det har inte alltid varit lätt.

– Mina vänner och de flesta i min familj accepterar mig som jag är. De kan skoja om det ibland, men de stöttar mig. Men det finns de som påstår att jag är mentalt sjukt. Jag försöker ignorera dem och bara fokusera på min lycka med RoboTroll, säger Joey till The Sun.

Vad härligt med folk som lever sina liv på sina egna villkor!

Tryck nu på DELA-knappen för att hylla alla som struntar i vad alla andra tycker!