29-åringen kliver in på kompisens bröllop – vänder sig om och får rysningar av otroliga detaljen

Vi har tidigare skrivit listor om människor som träffat sina dubbelgångare av misstag – och det har varit väldigt uppskattade av er läsare.

Därför tror jag att ni kommer gilla den här klockrena händelsen!

En man, som var på sin kompis bröllop, stötte på sin dubbelgångare. Båda bar röda tröjor, var flintskalliga, hade svarta glasögon och var lite knubbiga.

Unika bilderna får nu tusentals att skratta högt, vilket man även gjorde på bröllopet.

29-årige Azly Yozof var på sin kompis bröllop i Malaysia i söndags – och skulle då chockas av en oväntad överraskning.

Förevigade händelsen

Plötsligt, när han vände sig om, såg han en man på andra sidan rummet – som såg ut precis som honom själv.

Här snackar vi nästan rysningar – så otrolig är likheten.

Bild: Instagram

Flintskallig, svarta glasögon, samma kroppsbyggnad och röd tröja.

Bild: Instagram

Främlingen på andra sidan rummet, som visade sig vara brudgummens kollega, noterade också den slående likheten – och bjöd på ett brett leende samtidigt som Azlys kompis Amir tog fram en kamera för att föreviga den roliga händelsen.

Bild: Instagram

”De såg ut som tvillingar, men är inte besläktade på något sätt. Vi ska försöka få dem att träffas igen och då ta ännu bättre bilder. Det här var första gången de sågs och det var riktigt roligt”, säger Amir, enligt The Mirror.

Bild: Instagram

Det oväntade mötet blev en stor succé på bröllopet, skriver tidningen – och inte nog med att det var en kärlekens dag, så blev det här som grädde på moset för brudparet. De roliga bilderna på dubbelgångarna från bröllopet kan få vem som helst att dra på smilbanden.

Visst var det här rätt roligt? Jag älskar människor som kan bjuda på sig själva och dela med sig av glädjen! Tryck nu på dela-knappen om du håller med, så kan du skänka ett skratt till dina nära och kära i dag!