31-årige Kat lever som en katt – kallar sin pojkvän ”husse”, äter ur skål och jamar

Sedan hon var tonåring har Kat Lyons, 31, identifierat sig som en katt. Länge var hon rädd för att visa sitt rätta jag, men efter att ha hittat ett ”hem” där mängder av likasinnade kvinnor bor så vågade Kat bli en katt på heltid.
– Det är den jag är, säger Kat till
Daily Mail.

Här på Humorbibeln skriver vi inte bara om saker som ska få våra läsare att skratta. Vi lyfter även personer som valt att leva sina liv på ett lite annorlunda och unikt sätt, och det är vår åsikt att alla människor är lika mycket värda och ska respekteras oavsett hur man lever sitt liv!

Redan när Kat Lyons, idag 31, gick i high school insåg hon att hon ville leva som en katt, något som inte var helt enkelt i en skolmiljö där man helst inte skulle sticka ut.
– Jag hade på mig mina kattöron, men blev väldigt mobbad för att jag var så nördig. Så jag vågade inte leva ut på riktigt, säger Kat till Daily Mail.

Lever som en katt – med husse

Men när Kat kom i kontakt med Cat Girl Manor, ett hus där kvinnor får leva fritt som katter och som anordnar BDSM-inspirerade rollspel, fann hon en plats där hon fick leva ut.

📸Tim Overhultz

Gepostet von Kat Rose Lyons am Sonntag, 14. Juli 2019

– Jag har alltid varit annorlunda och känt mig som en katt. Så när jag såg andra tjejer som levde som katter kändes det mer bekvämt att göra det själv, säger Kat till Daily Mail.

På ett event i januari i år träffade Kat 52-årige Robrecht Berg, och de blev genast förälskade i varandra. Sedan dess är Robrecht ”husse” till Kat.

📸Chiseled Light PhotographyRobrecht BergEars and tail by Dave Mate

Gepostet von Kat Rose Lyons am Freitag, 7. Juni 2019

Jamar och äter ur en skål

Att vara husse till Kat innebär att Robrecht tar hand om Kat.
– När jag får vara en katt blir jag lycklig. När jag var yngre fick jag låtsas vara normal men nu får jag klättra, äta ur en skål, jama, ha halsband och kattöron om jag vill, säger Kat till Daily Mail.

Robrecht Berg📷Chiseled Light Photography

Gepostet von Kat Rose Lyons am Freitag, 4. Oktober 2019

Det är dock inte alla som känner sig bekväma med Kats nya livsstil.

– Min familj har inte accepterat min livsstil och vill inte veta något om hur jag lever. Det är tufft men jag kommer att leva mitt liv oavsett vad andra tycker och tänker, säger Kat till Daily Mail.

Master says I'm a bad kittenRobrecht Berg📸 Photowink

Gepostet von Kat Rose Lyons am Dienstag, 7. Mai 2019

Vad tycker du om det här? Tryck nu på DELA-knappen så att fler får läsa om Kats livsval.