32-åriga Kristina är oskuld – trots att hon lever med en man och är ”väldigt sexuell”

Jag är av åsikten att människor får förhålla sig till vilka dieter eller kostvanor som de vill.

Sådant ska inte andra lägga sig i, men det är samtidigt en het potatis – och många upprörs av att andra personer antingen äter mycket kött eller är veganer.

Kristina Carrillo-Bucaram är en välkänd renlevnadsmänniska som nu fått många ögon på sig – efter att 32-åringen berättat att hon är oskuld.

Trots att hon längre levt i en relation.

Är oskuld – men ”väldigt sexuell”

Om du är vegan och spenderar mycket tid på sociala medier, så har du säkerligen hört talas om Kristina Carrillo-Bucaram. Den 32-åriga renlevnadsmänniskan har cirka 1 miljon följare på Instagram – och reser jorden runt för att förverkliga sina drömmar.

Sedan två år lever hon i en relation med en man, men kom för en tid sedan med en nyhet som väckte starka reaktioner.

Kristina avslöjade då att hon fortfarande är oskuld – trots att veganen beskriver sig själv som att hon ”är väldigt sexuell”.

32-åringen väte upp i en kristen familj med värderingar som hon fortfarande håller kära.

– Jag sparar mig själv till bröllopet för den här vackra personen som jag älskar väldigt mycket. Jag kan inte tänka mig en större gåva till min man än att ge honom det som ingen annan någonsin har fått från mig, säger Kristina, enligt sajten Green Lemon.

”Vill känna en djup kontakt”

Hon menar också att det är otroligt viktigt för henne att den man som hon ska ha sex med första gången ska vara en människa som hon känner sig trygg med.

– Jag vill känna en djup kontakt och kärlek. Det är en del av min själ som han tar och som jag ger till honom, menar den 32-åriga veganen.

Kristina berättar också att de intima detaljerna ur hennes privatliv – dels att hon är oskuld, dels att hon sagt sig vara väldigt sexuell – lett till många negativa reaktioner. En hel del menar att hennes förhållningssätt är elakt mot hennes pojkvän.

Sammantaget känner sig libanes-ecuadorianskan dock nöjd med att hon vågat vara så öppen och ärlig.

– Jag är stolt.

Vad anser du? Gör Kristina rätt som är så öppen med sitt privatliv, eller är det galenskap? Dela nu vidare artikeln för att berätta vad du tycker!