34-åring satte nytt världsrekord i att ligga med flest kvinnor på ett dygn, så många var han med

En del har som sitt stora mål i livet att bli framgångsrik inom ett specifikt yrke. Andra vill bli rockstjärnor eller professionella atleter. Sedan existerar även de som har lite udda saker de anser viktiga att uppnå.

För en tid sedan slog en 34-årig man från Singapore världsrekord i antal samlag under ett dygn. Totalt låg han med 57 olika kvinnor – och passerade därmed den tidigare toppnoteringen på 55.

I Tjeckien är det lagligt med prostitution och bordellverksamhet, så det hela skedde under ett kontrollerat evenemang i huvudstaden Prag. En bordell hade tagit på sig att arrangera världsrekordtävlingen som faktiskt omgärdades av mänger av kontroller och tydliga regler.

De kvinnor som deltog gjorde det frivilligt, alla manliga deltagare var tvugna att bevisa att de inte hade några könssjukdomar – och man hade dessutom kondomkrav, enligt sajten Mensxp.

Vi har tidigare skrivit om en kvinna som låg med 919 olika män under ett dygn på en erotikmässa i Polen, men den här tävlingen var alltså bara för män.

Mensxp / Twitter

Den tidigare världsrekordnoteringen låg på 55, men en man från Singapore skulle nu slå det. Den 34-årige sexentusiasten startade vid midnatt och fortsatte sedan mer eller mindre konstant under ett dygn.

Tränat som inför ett marathon

Halvvägs hade han hunnit med 29 samlag, men tvingades då få massage och behandling för kramp. Mannen fick inte använda några olagliga preparat och inte heller Viagra för att hålla uppe erektionen, men landade till slut på att ha legat med 57 olika kvinnor.

– Jag har alltid varit lätt sexberoende. När jag hörde att en bordell skulle anordna den här tävlingen så bestämde jag mig direkt för att åka. Jag har varit oerhört seriös och tränat på liknande sätt som en atlet gör inför ett marathon. På flera sätt tror jag faktiskt att det här är svårare än en del professionella idrotter, säger den 34-årige världsrekordinnehavaren till sajten.

Mensxp

Hur ”omfattande” sexet behövde vara för att räknas framgår inte.

Att sådant här försiggår är givetvis inget jag ställer mig bakom. Enligt mig ska sex helst vara mellan två personer som tycker om varandra och inte innehålla någon form av tävlande eller betalning.

Nåväl – det här är i alla fall så knasigt att jag tyckte det var värt att berätta. Dela gärna om du håller med!