Här är TV-programmet där alla kastar kläderna – för att hitta den stora kärleken

Har du någon gång drömt om att vara med i TV? Älskar du att vara naken? Är du dessutom på jakt efter den stora kärleken?

Är ditt svar ”ja” på ovanstående frågor, så är det här din stora turdag. TV-kanalen Channel 4 letar nu nämligen efter nya deltagare till sitt populära program Naked Attraction i vilket män och kvinnor dejtar – spritt språngande nakna.

Playpilot

Det kan låta galet, men det är faktiskt helt sant. Ett engelskt TV-program skulle dessutom med all säkerhet älska att ha med en ”exotisk svensk” i sin show.

Idén går ut på att nakna män och kvinnor står inuti små bås, skriver Ladbible.

Går på en dejt tillsammans

Först visas deras könsorgan, sedan även bröstet/brösten och slutligen också ansiktet – och vid varje steg så elimineras en deltagare. När det endast återstår en nakenfis så tvingas även huvudpersonen, som är den som väljer vilka som får vara kvar, att ta av sig sina kläder.

Shutterstock

Sedan går han eller hon på en dejt med deltagaren som blev kvar i sitt bås. Då med kläder på, så att man får undersöka om det finns personkemi även när könsorganen är dolda.

Vem vet – det kanske blir en succé!

Slipper den stressiga väntan

Tidigare säsonger av programmet har fått enorm uppmärksamhet – troligen på grund av dess kontroversiella grundidé. Människor världen över tycker till om de olika deltagarna – men somliga lyfter också fram att det kanske är ett smart sätt att dejta på. Då slipper man kanske den stressiga väntan över att kläderna någon gång ska av.

Shutterstock

Här sker det på en gång – innan man ens hunnit prata med varandra. Kanske är programmet något på spåret – eller så är det precis så knäppt som man tänker att det är när man får höra om Naked Attraction första gången.

Du kan skicka in din ansökan här!

Känner du någon som måste söka till programmet? Tagga då den personen på Facebook, eller DELA vidare den här viktiga nyheten till dina vänner!