44-åringen är mamma till 21 barn – här är nya gravidbeskedet

Chris, Sophie, Chloe, Jack, Daniel, Luke, Millie, Katie, James, Ellie, Aimee, Josh, Max, Tillie, Oscar, Casper, Hallie, Phoebe, Archie och Bonnie Raye.
Namnen på en skolklass? Nej, det är namnen på alla barn i familjen Radford, en engelsk familj. Trots att de redan är Storbritanniens största familj vägrar de sluta växa – och i april väntar nu ytterligare tillskott i familjen, skriver Daily Mail
.

Noel Radford, 48, och Rue Radford, 44, utgör föräldrarna i Storbritanniens största familj. Tillsammans har de fått 21 barn och ser ingen anledning att sakta ned.

Blir ännu fler i april

På familjens Youtube-kanal, som har nästan 100 000 följare, avslöjade mamma Rue i helgen att barn nummer 22 kommer i april.
– Vi är i vecka 15 nu och snart får vi veta barnets kön, vi får se om vi får elva barn av varje, för det känns som en liten pojke, säger Rue i Youtube-klippet.

Hade bestämt sig för att sluta

När lilla Bonnie Raye föddes i november 2018 tyckte familjen Radford att det räckte med barn och de bestämde sig för att inte skaffa fler barn. Något som nu verkar ha ändrats.
Alla familjens barn ryms dock inte under ett tak, de två äldsta, Chris och Sophie, har flyttat hemifrån och har skaffat egna familjer: Chris har två barn och Sophie har tre barn.
Det återstår att se hur många barnbarn det blir sammanlagt för Storbritanniens största familj.

Hur många barn skulle du kunna tänka dig?
Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se detta!