50-årig man kör upp 30 cm lång aubergine i stjärten – för att bota sin förstoppning

Ganska tidigt lär man sig vad som är bra och dåligt för kroppen att stoppa i sig. Äter man för mycket av vissa saker kan man bli lös i magen, äter man vissa andra saker kan man bli hård i magen och få förstoppning.

Det finns en oändlig massa husmorskurer för hur man bäst botar en förstoppning. Plommon är kanske den allra vanligaste kuren, men alla sätt är bra utom de dåliga, som det bekant heter.

Till de mer kreativa, och inte så effektiva, sätten hör bland annat att köra upp en ål i häcken vilket vi på Humorbibeln tidigare rapporterat om.

I samma kategori som det sistnämnda exemplet kan vi nog även räkna den här kinesiske mannen. Han förde nämligen upp en aubergine i sitt anus för att bli av med sin förstoppning, skriver Daily Mail.

30 centimeter lång aubergine

Det var i Kina som läkarna knappt trodde sina ögon när de fick in en 50-årig patient som klagade på svåra magsmärtor.

Vid röntgen så såg läkarna att mannen hade en 30 centimeter lång aubergine långt upp i sitt tarmsystem.

Bildkälla: Flickr

Förklaringen? Mannen hade själv kört upp grönsaken där för att bota den förstoppning som plågat honom i fyr dagar. Han trodde att det skulle fungera som ett laxermedel och sätta fart på magen – men fick istället lägga sig på operationsbordet.

Bildkälla: Youtube

Hade nästan nått hjärtat

Auberginen hade nått så långt upp i mannens kropp att den börjat trycka mot hans organ, bland annat hade den orsakat en inflammation på mannens lungor och låg nära hans hjärta.

Bildkälla: Youtube

Läkarna lyckades operera ut auberginen hel och mannen mår enligt Daily Mail bra igen.

Här kan du se ett klipp om händelsen!

Tänk att det finns dårar till precis allt! Tryck nu på DELA så att dina vänner också får läsa detta idag!