53-åringen har världens största penis – se nu när han drar av sig byxorna

Storleken på mäns penisar har varit ett samtalsämne sedan urminnes tider. Vissa hävdar att storleken visst spelar roll, medan vissa säger att det mer handlar om hur man hanterar sitt ”verktyg” som spelar mest roll.

Amerikanen Jonah Falcon, 53, har dock aldrig behövt fundera på om han ska räcka till storleksmässigt.

Jonahs penis är nämligen över 34 centimeter i erigerat tillstånd och med den storleken har han världens största, naturliga penis.

Men det är inte bara guld och gröna skogar att vara såpass välutrustad.

Jonah Falcon har länge varit känd för sitt enorma könsorgan, som mäter 24 centimeter i slakt tillstånd och 34 centimeter i erigerat tillstånd.

Redan 1998 gjordes en dokumentär om Jonahs extrema manslem.

Kondomerna täcker halva penisen

Att ha sex är allt annat än oproblematiskt för Jonah. Trots att han köper de största kondomerna som finns så täcker de bara halva hans organ.

Jonah har heller aldrig helt kommit in med sin penis i en kvinna – han är helt enkelt för stor.

Trots det har Jonah genom åren haft tusentals sexpartners.

– Jag har slutat räkna antal sexpartners sedan långt tillbaka, säger Jonah i en dokumentär han medverkat i.

Bildkälla: Twitter

– För mig är konceptet sex i sig själv ganska tråkigt. Jag är inte en av de män som är kåta dygnet runt. Eftersom sex är så tillgängligt för mig är det inte så pirrigt längre. Jag har kanske blivit lite utbränd, säger Jonah till Expressen.

Vägrar göra porrfilm

Jonah är skådespelare men väntar fortfarande på det där stora genombrottet, trots att han medverkat i ett flertal kända tv-serier.

Trots mänger av erbjudanden om att kliva över till den ”andra sidan” och börja göra porrfilm har Jonah hela tiden vägrat, då det skulle sänka hans trovärdighet i den mer påklädda delen av skådespelarbranschen.

”Fantiserat om mig sedan tonåren”

Trots att Jonah idag är 49 år gammal får han fortfarande mängder av sexuella förslag från både män och kvinnor.

– De har fantiserat om mig sedan tonåren, och kanske kom de fram till att de var homosexuella på grund av mig. De tar oftast kontakt med mig i vuxen ålder. Kvinnor har en tendens att gå som katten runt het gröt, men jag är så pass gammal nu att jag snabbt inser var landet ligger. Om jag tycker att de är söta så spelar jag med, säger Jonah till Expressen.

Här kan du se inslaget med Jonah.

Tryck nu på dela-knappen, så att dina vänner också får se det här idag!