58-årige Max kontaktannons chockar Sverige, detaljerade kraven får mig att skratta högt

Alla människor förtjänar kärlek, men vissa får kämpa hårt innan de lyckas hitta den där rätta personen att dela sitt liv med.

Men det sägs ju att det finns en själsfrände för alla – och om man tror på det borde man givetvis göra allt i sin makt för att hitta den här personen.

Numera finns det ju många tillvägagångssätt för att få kontakt med potentiella partners. En del använder dejtingsajter på internet, vissa går på krogen och hoppas på ragg medan somliga fortfarande satsar på kontaktannonser i tidningen.

Det sistnämnda alternativet var givetvis större förr, men det lever kvar än i dag. Jag kan tycka att det finns något charmigt i det. Att man inte anpassar allt man gör efter den moderna tekniken. Det är dessutom bra att den här möjligheten finns för de som söker någon och som inte är intresserad av den nyaste tekniken.

Minst sagt höga krav

En som för en tid sedan skickade in en kontaktannons till en tidning är 58-årige pensionären Max. Hans lilla presentation av sig själv är helt fenomenal – och kraven därtill är minst sagt höga. Det är inte vilken dam som helst som duger för den här kräsna herren! Till slut når det faktiskt nästan komiska nivåer!

Här nedan kan du se en bild på hela annonsen!

Om det här är helt seriöst, eller mer av ett skämt, är givetvis svårt att veta. Jag tycker dock oavsett att annonsen är riktigt rolig – och vem vet, kanske hittar Max en adlig 18-åring…

Är lite skeptisk

Jag skulle aldrig göra mig rolig på någon annans bekostnad. Speciellt inte när det handlar om en sådan sak som att söka kärleken, men jag tror att de flesta av oss kan vara överens om att Max i det här fallet tog kravbilden lite väl långt.

En av de mest anmärkningsvärda detaljerna är ju att 58-åringen inte vill ha någon som är över 45 bast – och hon ska dessutom vara en ”10-poängare”!

Låt oss hoppas att Max hittar sin själsfrände till slut, men om det sker genom den här kontaktannonsen … ja, det är jag lite skeptisk till.

Snåla inte nu, tryck på dela-knappen om du fick dig ett leende på läpparna av den här kontaktannonsen. Då kanske du dessutom kan hjälpa en glad pensionär att hitta kärleken!