70-årig man skulle få botox-injektion – blev istället omskuren av misstag

När det flesta människor gör bort sig på jobbet så handlar det om att man skickat ett mejl fel eller råkat beställa för mycket pennor.

Men inom sjukvården kan det ha förödande konsekvenser.

Det fick en man i Storbritannien uppleva på värsta tänkbara sätt när han skulle göra en botox-injektion men blev istället omskuren av misstag.

Det hela utspelade sig förra året när Terry Brazier, 70, besökte Leicester Royal Infirmary för att göra en botox-injektion, bland annat Daily Star har skrivit om händelsen.

Brazier förklarar själv att han blev distraherad när han talade med sjuksköterskorna och att han inte förstod vad som hände förrän det var för sent.

– Det blev en riktig överraskning, säger han till Daily Star.

Hade ingen aning

Enligt Brazier visste inte läkarna vad de skulle säga när de fått reda på sitt misstag.

– Jag talade med sjuksköterskan som satt till sidan om mig så jag hade ingen aning om vad som pågick, säger han till tidningen.

Händelsen anmäldes och nu har Brazier blivit tilldelad en kompensationssumma på £20,000 – vilket motsvarar ungefär 230 000 kronor.

Shutterstock

Andrew Furlong är Medical Director på sjukhuset och säger i ett uttalande:

”Vi är djupt och genuint ledsna över det misstag som begåtts. Jag vill ta tillfället i akt att be om ursäkt ytterligare en gång till Mr. Brazier”.

Han fortsätter med att säga att de inte kan göra det som hänt ogjort men att de hoppas på att pengarna kan fungera som en kompensation.

Det är såklart inte roligt att vara med om en sådan här sak men förhoppningsvis så kan pengarna vara plåster på såren. Vi på Humorbibeln önskar Mr. Brazier lycka till i framtiden.