73-årig mormor får unga män att tråna efter henne på stranden – titta nu när hon kliver upp ur vattnet

73-årig mormor får unga män att tråna efter henne på stranden – titta nu när hon kliver upp ur vattnet

Det blir allt svårare att hålla sig i form ju äldre man blir. Det är en helt naturlig process.

Dels är det biologiskt betingat då kroppens metabolism helt enkelt saktar ned med åldern, och dels för att man kanske börjar njuta av livet lite mer på äldre dagar

Det kan ofta resultera i några extrakilon. Det är självfallet inget fel i det, även om man självklart bör hålla igång med promenader, cykelturer eller liknande.

Men 73-åriga Carolyn Hartz visar att ålder verkligen bara är en siffra!

Att leva nyttigt är en tanke som vi alla bär med oss, även om vi självklart väljer att strunta i den då och då, framför allt på helgerna då man gärna unnar sig något gott!

Men Carolyn Hartz har levt nyttigt i över 30 år, och nu gör hon kvinnor som är flera decennier yngre gröna av avund med sin välmående kropp.

Var beroende av socker

Carolyn Hartz, som idag har skrivit böcker om kost, var beroende av kakor och andra sötsaker men bestämde sig för att sluta helt med socker för 30 år sedan.

– Det var jättesvårt i början men jag tror verkligen att det är själva nyckeln till att jag lyckats hålla mig i form. Jag äter alltid protein till varje måltid, framför allt till frukost. Det brukar lindra det största sockerbegäret, säger Carolyn till sajten Shared.

Ha rätt attityd till livet

Andra tips som 73-åringen har till andra kvinnor är att ta väl hand om sin hud och undvika solen. Dessutom gäller det, enligt Carolyn, att ha rätt attityd till livet.

– Jämför dig inte med andra, utan låt dig inspireras istället. Att vara avundsjuk på dina vänner är att slösa med sina känslor och sitt välmående. Tänk heller inte på ålder som ett problem, säger Carolyn till Shared.

Vilken krutgumma, hon vet verkligen hur man håller sig fräsch!

Tryck nu på DELA-knappen för att inspirera dina vänner!