83-åringen har tröttnat på alla vilda engångsligg – söker nu fast relation: ”Män är mer än bara hårda k*kar”

Att träffa kärleken när man blivit lite äldre kan vara ganska svårt. Det sociala kontaktnätet är inte lika stort som det var när man var ung och det finns få lokaler med aktiviteter som riktar sig mot de som passerat 50. Men tack vare internet behöver man idag inte begränsas av sin ålder på samma sätt. En som verkligen tagit fasta på det är 84-åriga Hattie Wiener från New York. Hon har, med hjälp av internet, haft flera olika älskare i veckan – men har nu bestämt sig för att sluta ligga runt och leta efter kärleken, skriver Ladbible.

Hattie Wiener är 83 år gammal och har två barn och tre barnbarn. Hon skilde sig från barnens pappa när hon var i femtioårsåldern och har sedan dess bara haft kortare relationer med män. Ju äldre Hattie har blivit, desto yngre har männen hon dejtat blivit. Men nu är 83-åringen redo att stadga sig.

https://www.instagram.com/p/B2kqZjbpuGz/

”Har en härlig natt tillsammans”

De senaste åren har dejting-appar blivit väldigt populära, och där gjorde Hattie verkligen succé. Tidigare i år rapporterade Humorbibeln om hur Hattie träffade upp till tre nya älskare – varje vecka. Men nu är det alltså slut med engångsliggen för Hattie.
– På dejtingappar så attraheras man av varandra, träffas och har en härlig natt tillsammans, sedan hörs man inte mer. Nu vill jag ha en livspartner istället, kanske en 60-åring, säger Hattie till Ladbible.

https://www.instagram.com/p/BozBN53g0sB/

”Alla var bra erfarenheter”

Nu när Hattie söker kärleken på riktigt drar hon nytta av de erfarenheter hon haft från dejting-livet.
– Jag lärde mig väldigt mycket om mig själv när jag dejtade mycket. Alla dejter var bra erfarenheter. Jag lärde mig också att män kan vara faktiska människor och inte bara hårda stånd och orgasmmaskiner, säger Hattie till Ladbible.

https://www.instagram.com/p/B3pZi5IgdNs/

Nu är det bara att hålla tummarna för krutgumman Hattie! Tryck på DELA-knappen så att dina vänner också får lära sig att ålder bara är en siffra!