9-årigt geni fyller läppbalsam-tub med ost – för att kunna smygäta under lektionen

Mellanmål är gott och behövs för att hålla energin uppe under en lång skoldag. Framför allt är det viktigt med mellanmål när man är barn och växer hela tiden.

Visst finns det fruktstunder i skolan och man har ju lunch, men ibland kan det vara både gott och välbehövligt med något lite extra att snaska på under lektionstid.

Dock måste man se till att göra det så inte läraren märker något, och för att lyckas med det kan man behöva vara kreativ.

Det var exakt vad det här nioåriga geniet var – hon smusslade nämligen in sin favoritost och lyckades tjuväta den under lektionen, skriver Unilad.

Det var i den amerikanska staden St. Louis som den nioåriga flickan fick den briljanta idén att smuggla in sitt favoritmellanmål, ost, i en tom läppbalsam-tub.

”Skar upp lite av pappas ost”

Det visade sig att den briljanta idén kom från en video flickan sett på nätet.

– Jag tittade på nätet när jag var uttråkad och såg en video som visar hur man gör. Sedan skar jag upp lite av pappas ost och stoppade ned den i läppbalsam-tuben, säger nioåringen till Buzzfeed.

Bildkälla: Twitter

Gör enorm succé på nätet

Nioåringens mamma, Valerie Schremp Hahn, jobbar på reporter på en lokaltidning och när hon såg sin dotters briljanta tilltag lade hon ut en bild av det på nätet – som gjort enorm succé.

Över 50 000 personer har sett bilden och skrattat gott åt den fyndiga nioåringen.

Mamman mejlade till och med dotterns lärare, inte för att skvallra på sin dotter, utan för att berätta om vilket geni läraren har i sitt klassrum.

Trots att flickan bara är nio år kan man redan nu konstatera att hon kommer att gå långt!

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här!