91-åriga Helen dejtar unga modeller, viker ut sig och lever lyxliv i solen: ”Stulit andras män sedan 1928”

För de allra flesta av oss innebär en stigande ålder att man börjar ta det lite lugnare i livet. De tokiga dagarna är över, och med handen på hjärtat är det ganska skönt att få ta det lite lugnt efter ett liv fullt av fart och fläkt.

Men för vissa är ålder verkligen bara en siffra, och det är ju faktiskt sant. Varför ska åldern hindra en från att göra det man verkligen vill göra? Krutgumman Helen Ruth van Winkle, 91, låter inte hennes ålder hindra henne från att leva ett galet liv.

Helen Ruth van Winkle var fram till 2014 en helt vanlig gumma som levde ett stilla liv i Waco, Kentucky i den amerikanska södern. Hon hade en liten gård där hon mest ägnade sig åt trädgårdsarbete och umgicks med sina barnbarn.

Tog en snabb bild

Men en dag tog Helens dotterdotterdotter, ja du läste rätt, en snabb bild på gammelmormor iklädd ett par avklippta shorts och en färgglad t-shirt.

Därefter tog det fart. Rejält.

Dotterdotterdottern hjälpte Helen att starta ett Instagram-konto.

”Stulit din man sedan 1928”

Under namnet Baddie Winkle har Helen samlat på sig 3,8 miljoner följare som dagligen ser hur Helen, under parollen ”stulit din man sedan 1928” lever det goda livet.

Hennes excentriska och, minst sagt, färgglada livsstil är verkligen ett bevis på att ålder bara är en siffra.

Hon ser heller inget slut på det roliga.

Vilken härlig krutgumma!

Visst blir man imponerad av Helen? Vilken krutgumma! Tryck nu på dela-knappen för att hylla den här fantastiska damen!