Äcklet försöker fota kvinnors underliv med dold kamera – då får idioten precis vad han förtjänar

Det är aldrig någonsin okej att sexuellt ofreda eller trakassera någon annan – det tror jag att de flesta av oss kan vara överens om.

Debatten kring #metoo belyste att sådant där tyvärr är vanligare än många tror, men samtidigt kan man hoppas att följderna blir att de män som tidigare betett sig illa nu i stället skärper sig.

Målet måste vara att kvinnor, som är mest utsatta för sådant här, aldrig ska behöva känna sig otrygga. Dessvärre finns det en hel del äckel där ute som vägrar att respektera andra – men man kan bara hoppas att de stoppas i god tid, eller får sona sina brott.

Jag känner ingen sympati alls för människor som trakasserar och ofredar andra. Begår man den typen av handlingar får man faktiskt hantera och acceptera konsekvenserna.

En man i den amerikanska delstaten Wisconsin hade nyligen en lömsk och vidrig plan, men karma skulle tack och lov slå till innan han hann skrida till verket. Det var som så att äcklet hade byggt in en dold kamera i sin ena sko med avsikten att kunna ta bilder uppåt under kvinnors kjolar.

Kan få fängelse

Det hanns dock aldrig ta några så kallade ”upskirt”-bilder. Det var nämligen som så i samband med att mannen gav sig ut på stan för att leta rätt på kjolbeklädda kvinnor så blev batteriet i hans kamera överhettat – och exploderade, enligt den lokala polisen.

Det var i större folkmassor som mannen planerade att ta sina bilder, men personerna i det här fotot har inget med den här nyheten att göra. Bild: IFSEC Global

Mannen tvingades uppsöka sjukhus med lättare brännskador och det var också då som han erkände avsikten med att ha en kamera placerad vid skon. Då den här perverse mannen aldrig hann ta några ”upskirt”-bilder så kommer han dock inte heller att åtalas för något brott.

Shutterstock

Skulle han däremot ha lyckats med sin fotoplan och därefter åkt fast så skulle det hela ha klassats som sexuellt ofredande. I den aktuella delstaten kan det leda till 3,5 år i fängelse, skriver Wisconsin State Journal.

Jag tycker att den här mannen fick vad han förtjänade. Dela gärna om du håller med, så kanske vi kan avskräcka äckel från att begå sådana här handlingar i framtiden!