Äcklet Magnus betalar 2 000 kr för ”heta sexbilder” – se nu klockrena hämnden som hyllas av tusentals

Vi får alldeles för ofta läsa och höra om sexuella trakasserier – och under senare år har allt mer sådant börjat ske via nätet. Ofta är det yngre tjejer som blir kontaktade av främmande män som är ute efter olika typer av sexuella tjänster.

Riktigt vidrigt beteende – minst sagt.

En av de senaste nyheterna av det här slagets, som dock fick ett bra slut, kommer från vårt grannland i väst – Norge. Det är alltid tråkigt att höra att den här typen av skamliga, äckliga förfrågningar sker – men när idioterna åker på en skön revansch så är det svårt att inte njuta.

Det, om något, får i alla fall mig på bra humör!

Det var då bloggaren Rene Kleveland som skrev ett inlägg om att han hade blivit kontaktad av en helt främmande man som undrade om Rene kunde hjälpa honom med att få tag i lättklädda bilder på unga tjejer.

”Vad fan?!”

På bloggen skriver han:

”Vad skulle du göra om ett smutsigt äckel poppar upp i inkorgen och frågar om lättklädda bilder på dig i dina underkläder? Du hade antagligen blockerat människan och haft mardrömmar i flera dagar. Jag dock? Jag är inte en flicka, men jag får fortfarande en hel del saker i min inkorg.

Denne man frågar mig om jag känner någon som är villig att sälja lättklädda bilder på sig själv i underkläder, för att visa sitt ansikte – det behöver man inte, men han är villig att betala 2 000 kr via Paypal (en internetbetaltjänst). Låt oss bara säga att han aldrig mer kommer att be flickor att skicka bilder igen.”

Samtalet mellan Rene och äcklet Magnus (vars efternamn är anonymt) började så här:

Rene Kleveland

Allt började alltså med att den främmande mannen bad Rene fråga några av hans tjejkompisar om de kunde skicka lättklädda bilder till honom.

Rene svarade: ”Vad fan? Är du ett sådant där peddo (slang för pedofil)?”

Rene Kleveland

Snuskgubben svarade då att han ”bara ville köpa av lättklädda, snygga flickor”.

Rene Kleveland

Då fick Rene plötsligt en klockren idé! Han skulle ge den där Magnus ”några heta bilder”, men det hela kom senare att visa sig vara en storartad blåsning som nu fått tusentals att jubla.

Rene Kleveland

Äcklet skulle skicka över 2 000 norska kronor om han fick se en bild med stringtrosor.

Fick vad han förtjänade

Sagt och gjort – Rene tog en bild av ett par stringtrosor på vad som verkligen liknande en rumpa. Men var allt som det verkade?

Rene Kleveland

Själva grejen är att det ju, så klart, inte var någon rumpa som trosorna satt på – utan på Renes eget knä. Blåsningen var med andra ord ett faktum – och äcklet plötsligt 2 000 kronor fattigare. Det tycker jag dock att han kan ha!

Jag tycker att Renes blåsning är både rolig och smart! Snacka om att äcklet fick vad han förtjänade! Tryck nu gärna på dela-knappen om du håller med, så kanske vi kan hjälpas åt att få bort den här typen av snusk på nätet!