Amanda, 33, har blivit stenrik – på sin ”unika kropp”

Under de senaste åren har personer med stora och omtalade Instagram-konton blivit de hetaste kändisarna. Förr var det rockstjärnor och skådespelare som fick allt rampljus, men nu för tiden är det visst sociala medier som gäller.

Nyligen skrev vi om Andrea som tjänar 14 miljoner kronor om året på att visa upp sin unika rumpa – och nu har det blivit dags rapportera om nästa framgångsrika internetdrottning.

Amanda Lee, 33, följs av närmare 12 miljoner människor – och företag betalar amerikanskan cirka 200 000 kronor för att nämnas i samband med någon av hennes bilder.

Det började med att Amanda 2014 började bygga upp sitt Instagram-konto, på vilket hon bland annat delgav tips och råd om träning. Det blev även en del bilder på hennes mycket vältränade kropp.

https://www.instagram.com/p/xfNk9vp8Rk/

33-åringen är nämligen certifierad personlig tränare – och det har alltid varit hennes största intresse.

Har i dag 11,5 miljoner följare

Med tiden märkte Amanda dock att ju sexigare, mer utmanande och avklädda bilder som amerikanskan publicerade – desto fler gilla-markeringar och följare fick hon.

Hädanefter blev det därför aningen mer kurvor, små bikinis och hud i fotona.

Då tog det fart – på riktigt.

I dag har Amanda 11,5 miljoner följare, lever lyxliv och tjänar upp emot 200 000 kronor per bild genom att företag betalar för att synas på hennes konto, skriver Daily Mail.

33-åringen tar dessutom 3 500 kronor för en timmes personlig rådgivning.

https://www.instagram.com/p/BvCYAf6FESB/

Den yppiga blondinen medger att hon opererat brösten och använt produkter för att få större och putigare läppar – men hävdar att hennes mycket omtalade rumpa enbart är ett resultat av hård träning.

Lockades av uppmärksamhet

Det blir 5 gymbesök i veckan, 90 minuter varje gång – och annars kretsar livet mycket runt hennes modelljobb.

Amandas fotograf är hennes egen mamma – Olinda Fields.

– Fitness är sexigt. När jag märkte att jag fick fler ”likes” av sexigare bilder, så lockades jag av den uppmärksamheten, erkänner modellen för tidningen Cosmopolitan.

https://www.instagram.com/p/CRhX22ElVGJ/

Vad tycker du om det här? Gör Amanda rätt som lever sin dröm, eller borde hon skaffa sig sig ett ”riktigt” jobb? Jag anser faktiskt att det är värt att applådera hennes otroliga framgång!

Tryck nu på dela-knappen för att berätta vad du tycker!