Amanda, 45, gifte sig med 300 år gammalt piratspöke – nu skiljer sig paret: ”Inget att leka med”

Att gå isär med någon är alltid tufft. Det är sällan roligt för någon av parterna, men förhoppningsvis kommer det något bra ur det hela – och man kan gå vidare till gladare dagar och en härlig framtid.

Vanligtvis brukar det dock handla om en relation mellan två människor, men inte jämt.

Det är tidningen People som nu rapporterar om Amanda Teague, 45 – en irländsk kvinna som under 2018 hade en bröllopsceremoni med ett 300 år gammalt piratspöke som hette Jack.

Hon såg till att vigseln skedde ombord på en båt ute på internationellt vatten vid Irlands kust. På så vis blev bröllopet juridiskt giltigt, enligt Little Things.

Den 45-åriga kvinnan hyrde ett medium som medverkade vid vigseln som genomfördes av en schamanpräst. Men nu, mindre än 1 år senare, så avslöjar Amanda att relationen är över.

De träffades 2014

”Det är dags att låta alla veta att mitt äktenskap är slut”, skrev fembarnsmamman på Facebook, enligt Irish Mirror. ”Jag kommer att förklara allt längre fram, men det jag vill ha sagt nu är att man ska vara väldigt försiktig när man har med andlighet att göra. Det är inget att leka med.”

Bild: Facebook/Little Things

Amanda har tidigare förklarat att hon och piratspöket träffades 2014 då Jack dök upp bredvid henne när hon låg i sängen.

”Han har mörk hy och svart hår, har han berättat. Jag sa till honom att jag inte kände mig helt bekväm med att bara ha sex med ett spöke, jag ville att vi skulle lära känna varandra och ha ett traditionellt, stort bröllop med mig i vit klänning – det var oerhört viktigt för mig”.

Har stulit energi

Amanda, som efter vigseln bytte efternamn till Sparrow Largel, berättar för Inside Edition vad som ligger bakom separationen:

”Jag önskar att jag aldrig gifte mig med honom. Jag önskar att jag var den där välmående personen som jag var innan jag träffade honom. Jack har vridit det som en gång var ett vackert förhållande till något hemskt”, säger Amanda, som dessutom hävdar att hennes piratmake stulit energi från henne.

Vad tycker du om detta? Kan man verkligen gifta sig med ett spöke? Eller är det galenskap? Dela gärna vidare artikeln till dina vänner för att se vad de tycker!