Amber, 26, är besatt av tatueringar och plastikkirurgi – hennes senaste verk får nu nätet att tappa hakan

Amber, 26, är besatt av tatueringar och plastikkirurgi – hennes senaste verk får nu nätet att tappa hakan

Som vuxen har man rätt att göra exakt vad man vill med sin kropp och sitt utseende, så länge man håller sig inom lagens ramar och inte skadar någon annan.

De flesta av oss väljer oftast att låta utseendet vara lite som det är. Kanske tränar man upp musklerna, färgar håret – eller gör någon diskret tatuering.

Men en del vill förändra sin kropp bra mycket mer än så – Amber Luke till exempel. Hon är besatt av tatueringar och kroppsmodifikationer.

Nu har Amber skaffat ytterligare en tatuering – som chockar hennes följare.

Här på Humorbibeln skriver vi inte bara om saker som ska få våra läsare att skratta. Vi lyfter även personer som valt att leva sina liv på ett lite annorlunda och unikt sätt, och det är vår åsikt att alla människor är lika mycket värda och ska respekteras oavsett hur man lever sitt liv!

Tatueringar på ögonvitor, bröst, vagina och anus. Kluven tunga. Implantat i både bröst och rumpa. Man kan lugnt säga att Amber Luke, 26, älskar att förändra sin kropp på olika sätt.

Spenderat förmögenhet på kroppen

Det hela började redan för tio år sedan, när australiskan Amber tatuerade sig för första gången.

Därefter har det – så att säga – rullat på.

Nu är Amber nära det utseende hon själv säger sig sträva efter, något som kostat henne cirka 40 000 australiska dollar, vilket motsvarar ungefär 260 000 svenska kronor.

https://www.instagram.com/p/CSTx_KYrz9_/

Att förändra kroppen såpass mycket som Amber gjort är dock inte helt riskfritt. När hon tatuerade ögonvitorna kunde hon till exempel inte se på flera veckor, och när hon valde att tatuera sin anal fick hon bära blöja.

https://www.instagram.com/p/CSTx0VkL6vb/

”Skaffat lite rivmärken”

Amber har tusentals följare på flera olika plattformar på nätet. Följarna är minst sagt vana vid att se Ambers nya tatueringar, men hennes senaste alster får ändå följarna att dra efter andan.

Amber har nämligen tatuerat in ”rivmärken” i svart bläck ovanför och under ögonen.

Men Amber lyssnar inte på de som oroar sig för henne.

– Jag skadar ingen med det jag gör. Jag gör exakt det jag vill och det får mig att vara en lycklig människa, säger Amber till Ladbible.

Vad tycker du om hennes förvandling?

Tryck på DELA-knappen för att ge din syn på saken, men tänk på att hålla en god ton i kommentarsfältet!