Andrea, 22, har tredubblat storleken på sina läppar – vill nu göra dem ännu större: ”Ser inga gränser”

Hur man ser ut är ingenting man väljer, utan man får de gener man föds med helt enkelt. För de allra flesta av oss räcker det gott och väl, man kanske inte är supernöjd med allt på sin kropp men man nöjer sig med det Gud gav en, så att säga.

Dock kan man förändra sitt utseende med hjälp av olika ingrepp. Man kan byta hårfärg, tatuera sig, förstora eller förminska olika kroppsdelar.

Just det senare är den bulgariska 22-åringen Andrea Emilova näst intill besatt av – hon har nämligen gjort sina läppar tre gånger så stora som de en gång var, skriver Shared.

Här på Humorbibeln skriver vi inte bara om saker som ska få våra läsare att skratta. Vi lyfter även personer som valt att leva sina liv på ett lite annorlunda och unikt sätt, och det är vår åsikt att alla människor är lika mycket värda och ska respekteras oavsett hur man lever sitt liv!

Besatt av läppförstoringar

Andrea Emilova, 22, studerar tysk filologi vid universitetet i Sofia, Bulgarien. Men en sak skiljer henne från de andra studenterna, Andrea är nämligen besatt av läppförstoringar.

Hon har besökt nästan varje klinik i Sofia för att fylla sina läppar, och ser ännu inget slut på läppförstoringarna.

– Jag tycker bättre om mina läppar nu än tidigare och känner mig lyckligare eftersom jag är snyggare med stora läppar. Här i Bulgarien är det väldigt populärt med stora läppar, säger Andrea till Shared.

https://www.instagram.com/p/Bzyi-AMjvAq/

”Får tusentals komplimanger”

Andrea lägger ofta upp bilder på sina stora läppar på nätet, där hon har över 17 000 följare.

– Jag får tusentals komplimanger om mitt utseende, från människor över hela världen. Visst får jag en del negativa kommentarer, men de kommer främst från andra kvinnor och andra människors negativa åsikter bryr jag mig inte om, säger Andrea till Shared.

https://www.instagram.com/p/BzazJm5Bs9C/

”Vad är för stort?”

Enligt Andrea finns inget perfekt utseende, utan hennes målbild ändras hela tiden vilket har lett till många besök på plastikkliniken. Beträffande hennes läppar så ser Andrea ännu ingen övre gräns för hur stora hon kan tänkas göra dem.

– Jag kan inte säga vad som är för stort. Kan läppar vara för stora? Vad som är för stort varierar ju från person till person. Jag är öppensinnad och ser inga begränsningar, säger Andrea till Shared.

https://www.instagram.com/p/ByAm–ZhAZP/

Vad tycker du om det här?

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se detta!