Angela, 64, förväxlas med sin dotter och jagas av unga män – så behåller hon sitt unga utseende

Även om åldrande kan vara något otroligt vackert, så gör många vad de kan för att behålla ett yngre utseende. Man kan ta till allt från krämer och kosmetiska ingrepp till att träna och äta sunt.

Någon som aldrig har gått till plastikkirurgen, men med hjälp av hudprodukter och ett mycket sunt leverne behållit ett närmast unikt yttre, är 64-åriga Angela Paul.

Hon blir nästan dagligen misstagen för sin dotters syster – och frågas ofta ut av män i 20-årsåldern.

Den här damen bevisar verkligen att ålder bara är en siffra!

Angela Paul är från England, men bor i USA. Tack vare sitt fräscha och unga yttre – trots att hon ändå är 64 år – så tar hon nu nätet med storm.

Enligt egen utsago har damen aldrig gjort något plastikkirurgiskt ingrepp, skriver sajten It’s Gone Viral.

Många tror hon är sin dotters syster

I stället handlar ”knepet” om en hälsosam livsstil, vilken hon började anamma i 20-årsåldern då Angela diagnostiserades med SLE (systemisk lupus erythematosus). Symptomen kunde sedan mildras med hjälp av meditation, träning, goda kostvanor och mentalt välmående.

Nu, vid 64 års ålder, är det många som tror att hon är syster till sin dotter – inte mamma.

Det händer dessutom ganska ofta att Angela frågas ut av män som knappt når upp till halva hennes ålder.

”Det finns ingen stor hemlighet för att åldras väl. Genetiken hjälper, men framför allt så är en hälsosam livsstil avgörande. För mig har det här pågått under nästan hela livet – jag började ta hand om min kropp när jag var en ung modell. Bland annat genom bra kost och motion”, säger hon, enligt sajten.

”Ju tidigare man börjar ta hand om sig själv – desto bättre blir resultaten senare i livet”.

Menar att sömnen är avgörande

Angela berättar att hennes mamma var otroligt vacker.

”Hon hade fin hud och tjockt hår, så det finns inom familjen. Jag har goda gener att brås på. Sedan växte jag upp i England där det regnar mycket. Att inte utsättas för mycket solsken har varit bra för mig”.

Mamman hävdar dock att sömn är det absolut viktigaste för att åldras väl.

”Sedan har jag aldrig rökt eller druckit mycket. Inte ens i unga år. Som modell har jag också lärt mig vilka kosmetiska produkter som fungerar bäst”, säger hon.

Vilken otroligt vacker kvinna! Sedan verkar hon dessutom ha sunda värderingar – jag kan verkligen köpa att kost, träning och sömn är viktiga faktorer om man vill åldras väl!

Håller du med? Tryck då på dela-knappen så kanske vi får fler läckra pensionärer framöver!