Äntligen: Här är nya prylen – som får din partner att sluta snarka

Att ha en snarkande partner kan vara riktigt betungande om nätterna. Man trivs ju så bra under all vaken tid tillsammans, men så fort det ska sovas så börjar ens älskade partner att låta högre än ett sågverk.

Men att ha en partner som väsnas nattetid behöver inte längre vara ett problem, skriver Ladbible. Nu finns nämligen en pryl som gör din partner snarkfri.

Många lider av att ha en snarkande partner. Det stör nattsömnen och kan leda till en hel del irritation, framför allt om det inte finns en soffa eller ett extra sovrum att fly till när ens partner leker flygplansmotor bredvid en.

Slut på allt nattligt oväsen

Men nu kanske man kan få en god natts sömn, trots allt. På Amazon finns nu en produkt som ska få stopp på allt nattligt oväsen.

Bildkälla: Amazon

Attiraljen, som fästs i näsan på snarkaren ska, enligt dem själva, vidga näsgångarna så att mer luft slipper igenom och på så vis få slut på snarkandet.

Utöver att hjälpa till med snarkandet ska den även göra luften i sovrummet renare.

Fungerar på både män och kvinnor

Det är fastslaget att dubbelt så många män snarkar som kvinnor, men den här prylen fungerar lika bra på kvinnor som på män, vilket garanterar ett tyst sovrum nattetid.

Att få tyst på sin partner kostar bara cirka 85 svenska kronor.

Bildkälla: Amazon

Vilken dröm, tänk att få sova en hel natt utan att vakna till partnerns snarkande!

Tryck nu på DELA-knappen så att dina snarkande vänner får se detta!