Äntligen! Här är spahotellet där alla vinälskare får bada i rödvin

Något av det bästa som finns är när man efter en tung arbetsperiod får ta en skön och avslappnad stund och verkligen ta hand om sig själv.

En härlig spaupplevelse slår aldrig fel – och nu har vi nåtts av vad som låter som rena drömmen. Tänk dig ett spa där du kan bada i både rödvin och kaffe!

Visst låter det underbart? Nu kan det dessutom bli verklighet! Då är det till Hakone Kowakien Yunessun Spa and Resort utanför Tokyo som du ska bege dig till!

Tillhör du också en av de som drömt om att få bada i rödvin? Eller i kaffe? Enligt mig låter båda grejerna som rena drömmen! Tänk att få omsvepas av något så härligt som ens favoritdryck!

På Hakone Kowakien Yunessun Spa and Resort, en timme utanför japanska huvudstaden Tokyo, så finns det en rad former av ”temabad”, enligt Allt om resor.

View this post on Instagram

. 日本初の温泉で低温抽出する粗挽きネルドリップ式のコーヒー風呂! 疲労回復・リラックス・美肌などの効果が期待できるコーヒーの香りに包まれてリラックスできます。 . . #ホテル#リゾート#非日常#お泊りデート#女子旅#卒業旅行#ひとり旅#おもてなし#国内旅行#旅行好きな人と繋がりたい#素敵な休日#お泊り#お出かけ#宿泊施設#旅が仕事#箱根旅行#家族旅行#ドクターフィッシュ#アミューズメント#インスタ映え#ワイン風呂#コーヒー風呂#学割#温泉学割#露天風呂#onsen#箱根小涌園#ユネッサン#箱根ユネッサン#yunessun

A post shared by 箱根小涌園ユネッサン (@yunessun_hakone) on

Du kan bland annat simma in i en mörk grotta som lyses upp av självlysande fiskar. Man har dessutom olika badtunnor som är fyllda med antingen grönt te, kaffe, rödvin, buljong från nudlar eller den japanska drycken sake.

Vad är då själva poängen med dessa ovanliga bad? Jo, enligt spaet så gör de olika vätskorna din hy vacker. I synnerhet grönt te, kaffe och rödvin innehåller antioxidanter som motverkar rynkor och kan lindra acne.

Besökarna rekommenderas att inte dricka vätskorna som man badar i, men att omges av dryckerna och dess dofter ska ge en lugnande effekt och vara väldigt bra för hälsan.

Spaet ligger i en stor nationalpark, vilket gör att du även kan insupa vacker utsikt och spektakulära miljöer samtidigt som du badar.

Jag tycker att det här låter som rena drömmen. Nu gäller det att börja spara så att man inom kort kan resa hit med någon vän! Tänk en långhelg på det här spaet! Wow, jag längtar redan!

Snåla inte nu, TAGGA den person du skulle vilja åka hit med, eller DELA vidare artikeln för att informera dina vänner om det här helt underbara resmålet!

 

Läs mer om...