Äntligen: Här är underkläderna – som håller pruttlukten inne

[arve url=”https://api.screen9.com/embed/FmWrvRcvFV__tCCO6bAAiIrEHEDJ8rQgTYhoBlBKldJTecQyizWVX4BLZICESyuq?autoplay=0&endtime=&loop=0&mute=0&player=amber&starttime=0&videoposter=0&videoposter.endtime=&videoposter.starttime=0″ aspect_ratio=”1:1″ /]

Prutta. Fisa. Lägga en brakare. Fjärta. Släppa väder. Kärt barn har många namn som det brukar heta och pruttar är inget undantag.

Alla pruttar – så enkelt är det. Det är inget att skämmas över men samtidigt är det något man inte gärna gör bland folk.

Men nu slipper man tänka på var man befinner sig när det ”brummar till”. Ett engelskt företag släpper nämligen underkläder som ska dölja den dåliga lukten efter pruttarna, skriver The Mirror.

Befinner man sig bland folk så gör man bäst i att inte släppa sig, det får man lära sig redan som liten knodd. Det hör helt enkelt inte till gott uppförande att prutta på allmän plats.

Gör pruttlukten oupptäckbar

Man vill heller inte känna lukten av någon annans pruttar – och nu behöver man inte det längre.

Bildkälla: Twitter

Bakom de pruttluktsfria underkläderna ligger det brittiska företaget Shreddies. Enligt dem själva så gör underkläderna att ens pruttar blir oupptäckbara.

Hur går det då till? Jo, i underkläderna sitter nämligen ett filter av kol som döljer fislukten.

”Vill hjälpa folk”

Shreddies har sedan tidigare även kuddar och byxor och ska hjälpa folk med magbesvär och erbjuda dem en trygghet när de vistas bland folk, till exempel på jobbet.

Bildkälla: Twitter

– Att få hjälpa folk med den pinsamma delen av att ha magbesvär är vårt primära mål och hoppas på att kunna presentera fler produkter framöver, säger grundaren Paul O’Leary till The Mirror.

Just nu finns underkläderna tillgängliga i färgerna grått och svart.

Vilken dröm! Nu slipper man gå och hålla inne pruttarna!

Tryck på DELA så att dina vänner också får dessa underbara nyheter!