Äntligen: Nu kan du bo inuti en enorm trägris – sängar, mysig belysning och cider ingår

Nu i semestertider kan det vara spännande att upptäcka något helt nytt och prova att bo någonstans där man i vanliga fall inte skulle slå sig till ro.

Men i och med att det rör sig om en kortare vistelse kan det vara kul att prova något lite ”galet” – som till exempel det hår.

I sommar kan man nämligen tillbringa några speciella nätter inuti en gigantisk gris, gjord av trä, skriver Pretty 52.

Att få åka iväg på semester innebär ofta många nya intryck. Det kan vara allt från syner, smaker, dofter – ja allt man egentligen kan tänka sig. Och det är väl mycket därför man väljer att åka iväg helt enkelt – för att uppleva något nytt.

Bo inuti gigantisk trägris

Nu kan man alltså bo i inuti en gigantisk trägris.

Bildkälla: Airbnb

Grisen kommer från den brittiska cidertillverkaren Orchard Pig Pink Cider och är den första i sitt slag, enligt dem själva.

Inuti trägrisen, som rymmer hela tolv personer, hittar man allt man behöver för en mysig kväll: filtar, solstolar, sovsäckar, mysbelysning och matlagningstillbehör.

Ingår cider

Det som lär uppskattas mest är dock att det även ingår cider från tillverkaren redo vid ankomst.

Bildkälla: Twitter

– Det är inte alltid så glamouröst att campa på traditionellt vis ute i naturen, så därför har vi tagit fram det här konceptet som är lite lyxigare där man dessutom får massor av cider, säger chefen Rhona Fyfe till Pretty 52.

Men smakar det så kostar det, som det så fint heter. En natt inuti den glamourösa grisen kostar ungefär 1 200 svenska kronor.

– Vi garanterar att det är en helt unik upplevelse, säger Rhona Fyfe till Pretty 52.

Vill man boka den gästvänliga nassen så gör man det här.

Bildkälla: Twitter

Skulle du vilja tillbringa några nätter här?

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här!