Äntligen! Nu kan du köpa ”pruttar på burk” som present – och välja önskad fislukt

Kärt barn har många namn, heter det ju. Och få saker här i världen har väl fler namn än våra älskade pruttar. Fis, brakare, släppa väder, listan kan göras i det närmaste oändligt.

Att prutta är helt naturligt men samtidigt något man oftast gör i privata utrymmen eftersom man inte vill att andra ska behöva känna ens pruttlukt.

Nu kan man dock skicka en ”prutt på burk” till någon man vill jävlas lite extra med.

Att lukta på någon annans fisar eller att fisa inför någon annan är ganska otrevligt. Men alla har vi de där speciella människorna i vår närhet som man kan släppa loss inför och kanske till och med skratta åt prutten med.

Designa din egen prutt

Det är företaget Farts Direct som nu låter en skicka en riktigt illaluktande hälsning till någon man vill skoja till det lite extra med.

 

Man kan välja mellan olika dofter och det finns en mängd olika dofter att välja mellan. Eller vad sägs om bland annat ”spökprutt”, ”ostprutt” eller ”brysselkål”?

Man kan även lägga till så att burken med den illaluktande luften slås in i omslagspapper samt skicka med en personlig hälsning till den stackars mottagaren.

Att skicka en prutt till någon kostar tio pund, vilket blir strax över hundra svenska kronor.

”Perfekta sättet att berätta hur man känner”

Martin Grix är grundare av Farts Direct och han vill att stigmat kring pruttar försvinner och tycker att man borde lukta på andras fisar mer.

– Det är viktigt att dela med sig av sina dofter. Den berättar hur man känner för en annan person utan att man behöver säga ett enda ord, säger Martin Grix till 9gag.

Bildkälla: Farts Direct

Var inte snål nu, tryck på dela-knappen så att dina fräcka vänner också får se den här stinkande nyheten!